Blast premier spring

Blast Premier Spring: FaZe – Vitality

Huippuottelussa ratkaistaan kumpi joukkueista saa finaalipaikan illan otteluun

Lower Bracket finaalissa taistelee HLTV.org maailmanlistalla TOP10 mahtuvat laatujoukkueet ja voittajalle on luvassa paikka finaaliotteluun myöhemmin illalla. Turnauksen alkuvaiheessa FaZe oli arviomme mukaan mukaan vahvempi joukkueiden kohtaamisessa (2-0) ja tähän oli syynä paremmin sujuva yhteispeli. Viimeisten otteluiden perusteella voidaan kuitenkin todeta Vitalityn nostaneen yhteisen pelin tasoa sen verran, että voimasuhteet otteluun kallistuvat 50/50 tilanteeseen.

FaZe aloitti turnaksen vahvasti pudottaen maailmaslistan #1 G2 hakemaan alemmasta sarjasta jatkopaikkaa upealla 2-0 voitolla ja tämän jälkeen vielä laitettiin Vitality pakettiin myöskin kahdessa kartassa. Pelaaminen oli näyttävää yhteispeliä ja myös yksilötasolla nähtiin hyviä suorituksia. Edellinen ottelu Complexityä vastaan olikin aivan täysin eri tarina. Kun vastaan asettui kuuma joukkue, olikin tekeminen yhtäkkiä jumissa. Sama skenaario nähdään tänäänkin, kun Vitality saapuu palvelimelle hyvässä vireessä.

Vitality on pelannut turnauksessa todella hyvin jos ohitetaan alkutaipaleen kompurointi FaZea vastaan. Joukkue toimittaa tasaisen vahvasti ja yhteinen tekeminen on ollut kunnossa edellisissä otteluissa. Pientä hermostuneisuutta on siltikin nähtävissä, mutta se varmasti poistuu päivän otteluun kun haetaan nälkäisenä revanssia. Tässäkin ottelussa katseet kohdistetaan Mathieu ”ZywOo” Herbautiin, joka viilettää kantaen maailman parhaan pelaajan titteliä. Kyseinen kaveri voi yksin kääntää otteluita, mutta sitä tuskin tänään nähdään kun palvelimelle saapuu näyttävästi yhteispeliä toteuttava Vitality.

Markkinat reagoivat vahvasti joukkueiden edelliseen kohtaamiseen, jossa Vitality oli vain haamu itsestään ja tämä aukaisee loistavan peli-idean. Viisi nälkäistä ranskalaista ovat tänään parempia revanssi ottelussa.

Rating: 5 out of 5.

Vitality (2.10)

Pallomeri.net -sivustolta löydät
Vedonlyöntivihjeet lähteistä -osion!