Blast premier spring

Blast Premier Spring: G2 – Vitality

Ranskalaisten supertähtien päivän kunto ratkaisee ottelun voittajan

Molemmat joukkueet pelaavat laadukasta CS:ää ja joukkueiden rakenteet muistuttavat hyvin paljon toisiaan. Laadukas nelikko sekä yksi supertähti, joka voi tehdä mitä ihmeellisimpiä asioita hyvänä päivänä otteluissa. Meidän onneksi vastakkain asettuvat laskussa oleva tähti kennyS, jonka joukkue G2 saa liikaa suosiota viime aikaisen menestyksen ansiosta. Toisessa joukkueessa toimittaa ZywOo, joka taistelee maailman parhaan CS:GO -pelaajan tittelistä.

G2 pelasi eilen todella tärkeän finaaliottelun, jossa rahkeet eivät 1-0 etulyöntiasemasta huolimatta riittäneet voittoon suurta nousua tekevää BIGiä vastaan. Ottelun lopputulos on varmasti ollut kova kolaus koko joukkueelle ja tämä voi hyvinkin näkyä turhautumisena tämän päivän kohtaamisessa. Tänään starojen taistelu tulee menemään vastustajan laariin ja entryjen kautta G2 voi menettää nopeastikin otteen pelistä. Onneksi tilannetta helpottaa Nemanja ”HuNter-” Kovacin huipputaso. HLTV.org maailmanlistan #2 joukkue on ongelmissa eilisen tappiosta palautumisen kanssa ja tämä avaa mahdollisuuden vastustajalle.

Team Vitality on pelannut koko kevään nousujohdanteista kynäriä ja tämä näkyykin maailmanlistan #10 sijoituksena. Läpimurto kiistattomaan eliittiin on vielä tekemättä, mutta ei sitä enää kauhean pitkään jouduta odottamaan. Tänään on loistava tilaisuus napata suuri päänahka henkisesti kovassa paikassa olevalta G2:lta. Joukkueen ehdoton supertähti Mathieu ”ZywOo” Herbaut näyttää varmastikin häikäiseviä yksilösuorituksia päivän ottelussa.

Rating: 5 out of 5.

Team Vitality (2.00)