Blast premier spring

Blast Premier Spring: MAD Lions – Ninjas in Pyjamas

NiP on saanut pelinsä kulkemaan ja nyt mittariksi asettuu laadukas taktinen MAD Lions

Ninjas in Pyjamas näytti jo paljon positiivisa merkkejä, kun tiukat ottelut käänneettiin voitoksi Astralista sekä huippujoukue Vitalitya vastaan. Molemmissa tiukoissa väännöissä kävi kaikille katsojille selväksi, että NiP on valmiina suorittamaan paluuta takaisin maailmanlisan TOP10 joukkoon. Vaikka yhteispeli on pikkuhiljaa alkamassa toimia, niin joukkueessa on liian vähän taitavia yksilöitä, joita maailman parhaat joukkueet vain yksinkertaisesti tarvitsevat. NiP suorittaakin juuri nyt koko joukkueen voimin tasaisen vahvasti, mutta mitään mielettömiä pelisuorituksia ei voida silti odottaa, sillä kukaan pelaajista ei pysty varsinaisesti enää nostamaan tasoaan.

MAD Lions on taktisesti laadukas joukkue ja varmasti tästä ottelusta nähdäänkin kahden tasaisen suorittajan kiimainen vääntö. Joukkueen yhtenä kulmakivenä on Lucas ”bubzkji” Andersenin suoritukset, jotka jäivät edellisessä ottelussa NaVia vastaan hieman kivenkoloon piiloon. Ohipelejä voi sattua kenelle tahansa ja uskon vahvasti tason nousevan takaisin päivän ottelussa. Joukkueen AWP-pelaaja Frederik ”acoR” Gyldstrand toimittaa mainiosti ottelusta toiseen ja antaa näin tanskalaiselle joukkueelle mahdollisuuden voittoon joka päivä.

Joukkueiden arviointi otteluun on lähes 50/50, mutta tanskalaisten taktinen osaaminen ja parempi joukkuepelaaminen nostaa MAD Lionsin pieneksi suosikiksi. On myös hyvin mahdollista, että NiPin lento on päättymässä ja edellisten otteluiden lopputulokset ovat hurmion aiheuttamaa nostetta. Karttavalintaprosessi suosii hieman enemmän tanskalaisia ja tämä nostaa voiton todennäköisyyttä entisestään. Markkinan kova reagointi NiPin hurmioon antaa meille loistavan peli-idean MAD Lionsin voiton puolesta.

Rating: 4 out of 5.

MAD Lions (2.04)