Blast premier spring

Blast Premier Spring: NaVi – Complexity

Tulikuuma NaVi ei löydä pysäyttäjää

Melkoisen harvinainen tilanne, että suosikin pelaaminen on kannattavaa ja ennen kaikkea ylikerroin, mutta NaVi voiton arvio on suurempi kuin artikkelin julkaisuhetkellä kertoimet. Marginaalit ovat kuitenkin pienet, joten kertoimien pudotessa kohde on suositeltava skipata.

NaVi on esittänyt nyt jälleen loistavaa kynäriä ja joukkueen kaksi supertähteä loistavat kirkkaina. Maailman parhaana pelaajana tunnettu Aleksandr ”s1mple” Kostyliev ja Denis ”electronic” Sharipov suorittavat uskomattoman vahvasti pitäen koko joukkueen pinnalla tarpeen vaatiessa. s1mplen turnauksen Rating on mieletön 1.41, mutta tämäkin kalpenee vielä electronicin 1.80 ratingin rinnalla. Tämä kaksikko tulee olemaan varmasti suuressa roolissa päivän ottelussa, eikä takuulla huonossa valossa.

Complexity onnistui nappaamaan voiton aleksib edustamasta OG:sta, mutta vaikka OG kuinka huonosti pelasi, oli tämä silti melkoisen työn takana. Pelaaminen ei juuri nyt vakuuta niin paljoa, että näkisin juurikaan mitään mahdollisuutta kaataa kuumaa NaVia. Ainoa positiivinen asia Complexityn puolesta on Dust2 loistavat esiintymiset ja seitsemän kartan voittoputki. Kyseessä on kuitenkin yksi NaVin suosikkikartoista ja pieniä yllätyksiä voidaankin nähdä. Karttavalintaprosessi onkin ainoa mahdollisuus nähdä miten monikansallinen joukkue Complexity onnistuisi tästä saamaan mitään aikaiseksi. Mikäli Dust2 ei nähdä yllätystä, voi hyvinkin olla kyseessä kahden kartan ottelu, eikä missään nimessä Complexityn eduksi.

Rating: 4.5 out of 5.

NaVi (1.40)

Pallomeri.net -sivustolta löydät
Vedonlyöntivihjeet lähteistä -osion!