csgo veikkausvihjeet

CS Summit 6 Europe Open Qualifier: AVEZ – Nordavind

Tasaisesti pelaava Nordavind on liian kova pala puolalaisille haastajille

Maailmanlistan #63 AVEZ lähtee haastamaan paremmin sijoittunutta #46 Nordavindia klo 14:00 alkavassa ottelussa. Ennakkosuosikkina on oletetusti tasaisen laadukas Nordavind, joka on esittänyt ajoittain loistavia otteita. Neljän ottelun voittoputki ei kuitenkaan tarkoita niin paljoa mitä markkinat ovat tähän reagoineet, sillä vastustajat ovat olleet selvästi huonompia. Hyvä merkki on kuitenkin se, että vaikka peleihin lähdetään suosikin roolista, ei ohipelejä juurikaan tule.

AVEZ on saanut lähiaikojen peleissä nostettua yksilöiden itseluottamusta ja tästä aiheutuvat melkoiset yksilöiden tilastot, mutta vain lähipäiviltä. Pidemmällä otannalla koko joukkue suorittaa tasaisesti, eikä yhtään staraa voida nostaa esille. Lähiaikojen kovimpana suorittajana on ollut Pawel ”byali” Bielinski, jonka taso ratkaisee paljon tässäkin ottelussa.

Nordavind on ansaitusti kerännyt voittoja huonommilta vastustajilta ja tänään edessä on jälleen suosikin asemassa pelaaminen. Tähän asti takki ei ole auennut vaan pelit ovat olleet laadukasta suorittamista joukkueena, joten uskoa päivän voittoon löytyy kyllä. Karttavalintaprosessi tuo lähes jokaiseen karttaan etua Nordavindille, varsinkin kun de_train menee ensimmäisenä poistoon. Peli voi edetä mahdollisesti decideriin, mutta tätä ei kuitenkaan odoteta. Ainoa mahdollisuus decideriin on, mikäli AVEZin karttapick on Overpass.

Rating: 4 out of 5.

Nordavind (1.57)

Vastaa