csgo veikkausvihjeet

cs_summit 6: FURIA – Liquid

Pohjois-Amerikan A-lohkossa pelataan pakkovoitoista

Brasiliaisjoukkue FURIA sijoittuu HLTV.org maailmanlistan #5 sijalle ja vastustaja puolestaan majailee #11 sijalla, joten kyseessä on ehdottomasti huippukamppailu. Lisämausteen ottelu saa molempien joukkueiden pakkovoiton tarpeesta, sillä hävinnyt joukkue putoaa cs_summit 6 -turnauksesta.

FURIA voittanut kuukauden sisään kaksi edellistä kohtaamista

FURIA on voittanut Liquidin kahdesti kuukauden sisään ja karttavoitot ovat brasilialaisten eduksi peräti 4-1. Tästä voidaan tehdä johtopäätöksiä ja varsinkin kun Liquid ei ole onnistunut nostamaan peliään normaalille tasolle. Yksilötasolla FURIA:n pelaajat alisuorittavat tasaisesti, mutta eivät missään nimessä katastrofaalisesti. Edellinen ottelu MIBR vastaa päättyi FURIA:n voittoon suoraan kahdessa kartassa ja tämä antoi paljon informaatiota päivän otteluun pelaajien motivaatiosta, kun edessä on pakkovoitto. FURIA on laadukas joukkue, joka pelaa loistavasti paineen alla.

Liquid vaikea jakso ei ota loppuakseen

Liquid on viidestä edellisestä ottelustaan onnistunut kaivamaan vain yhden ainoan voiton. Näiden viiden ottelun sisään mahtuu myös kaksi tappiota päivän vastustajaa FURIA vastaan. Liquid yksilötasolla on aivan hukassa, sillä kaikki pelaajat ovat jo pidemmän aikaa alisuorittaneet pahasti, eikä tässä tulla näkemään poikkeusta. Paljon joukkueen nykykunnosta kertoo 3kk:n otannalla Jake ”Stewie2k” Yip rating, joka on surullinen 0,99.

Karttavalintaprosessi antaa etua FURIA puolesta

Hauska tilanne päivän ottelussa, sillä Liquidin normaali firstpick on Mirage, mutta FURIA on kyseisessä kartassa 13 kartan voittoputkessa. Tätä tuskin tullaan pelaamaan ainakaan Liquidin puolesta. Train ja dust2 lähtevät instabannina pois. Vertigo, Nuke sekä Inferno ovat todennäköiset kartat peleihin ja näissä kaikissa FURIA voidaan laskea suosikiksi. Tilanteen muuttaa Miragen tullessa peleihin mukaan, mutta vain nostaen brasiliaisia suuremmaksi suosikiksi.

Rating: 5 out of 5.

CSGO veikkausvihjeet 28.6.2020 klo 21:00

FURIA (1.59)

Pallomeri.net -sivustolta löydät
Vedonlyöntivihjeet lähteistä -osion!