csgo veikkausvihjeet

cs_summit 6: Ninjas in Pyjamas – fnatic

Ruotsalaisten kuuma kamppailu illan kohokohta

Illan cs_summit 6 pudotuspeliottelussa vastakkain asettuvat kaksi ruotsalaista huippujoukkuetta. NiP on sijoitettu HLTV.org maailmanlistan sijalle #13 ja vastustaja fnatic on askeleen edellä sijoituksella #6. Molemmat joukkueet ovat pitkän aikavälin laatujoukkueita ja ennen kaikkea oikeutetut sijoitukset ovat TOP10 joukossa.

Ninjas in Pyjamas on jopa parempi kuin ennen rosterimuutoksia

NiP koki keväällä rosterimuutoksia, kun joukkueen uusi IGL (in game leader) astui kokoonpanoon sisään. Alku oli tahmeaa ja näytti hetkittäin että NiPillä alkaisi raju alamäki pois maailman huippujoukkueiden joukosta, mutta toisin kuitenkin kävi ja varsin nopeasti. Hampus ”hampus” Poser on ottanut paikkansa joukkueen pelinsisäisenä johtaja ja samalla toi joukkueeseen ison annoksen energiaa sekä motivaatiota. Tämä näkyy positiivisesti otteluiden sisällä huikeina clutcheina sekä joukkuesuorituksina. Pelikirja on laadukas ja moni joukkue on vaikeuksissa NiPiä vastaan. Tärkein pelaaja Fredrik ”REZ” Sterner toimittaa huipputasolla joka päivä ja pitää ruotsalaisten selkärangan hyvin paketissa.

Fnatic saanut jalan oven väliin uuden menestyksen toivossa

Ruotsalainen Fnatic on tekemässä paluuta takaisin menestykseen, mutta joutuuko se vielä odottamaan hetken aikaa? Kevät toi mukanaan maailmanlistan #6 joukkueelle huonon ajanjakson, joka on näkynyt sijoituksen putoamisella sekä turhautumisena palvelimella. Joukkueen AWP-pelaaja Jesper ”JW” Wecksell on palaamassa omalle tasolleen, mutta se ei kuitenkaan vielä riitä kun neljä muuta pelaajaa rämpivät polven syvyisessä suossa. Uskon vahvasti että fnatic palaa takaisin menestykseen, mutta tänään ei vielä ole aika ottaa ensimmäistä askelta.

Karttavalintaprosessi ei muuta arviota voittajasta

Peleillä nähdään oletettavasti Train sekä Inferno, joissa kumpikin joukkue on pieni suosikki omassa valinnassaan. Poistoon lähtee Dust2 ja Vertigo, joten ratkaisua voidaan hakea tarvittaessa decider kartasta, joka on mitä todennäköisimmin Mirage tai Overpass. Kaikki kartat ovat todella tiukkoja, mutta NiPin laadukas joukkuepeli kantaa voittoon asti vaikka sitä pitäisi hakea kolmannesta kartasta.

Rating: 4 out of 5.

CSGO veikkausvihjeet 29.6.2020 klo 19:00

Ninjas in Pyjamas (1.87)

csgo veikkausvihjeet

Pallomeri.net -sivustolta löydät
Vedonlyöntivihjeet lähteistä -osion!