csgo veikkausvihjeet

cs_summit 6 Qualifier: c0ntact – AVEZ

Karsintaottelussa CS:GO veikkausvihje löytyy altavastaajasta

Vastakkain asettuu klo 16:00 alkavassa karsintaottelussa kaksi lähes identtistä joukkuetta, joiden suurin ero on sijoitus HLTV.org ranking listauksessa. Monikansallinen c0ntact majoittuu sijalle #42 ja puolalainen AVEZ löytyy sijalta #62. Ero on todellisuudessa hyvin pieni ja tästä on hyvä lähteä purkamaan ottelua.

c0ntact riveistä löytyy suomalaisväriä Otto ”ottoND” Sihvo muodossa

c0ntact on pelannut omalla tasollaan ja on pystynyt ottamaan voitot huonommista joukkueista ja odotetut tappiot on tullut parempia joukkueita vastaan pelattaessa. Rosterista ei löydy suurempia valonpilkahduksia, mutta yllättävän tasaista suorittaminen on ollut jo pidemmän aikaa. Harmillisesti pelin taso ei tästä juurikaan tule nousemaan ja maailmanlistan sijoitus tuskin tulee muuttumaan suuntaan tai toiseen. Kun katsoo c0ntactin edellisiä otteluita, niin liian helposti moni ottaa kopin OG:n voitosta, jolle ei voida nykytilanteessa laskea painoarvoa. Karttavalikoima ei myöskään huimaa päätä ja iltapäivän karsintaottelussa voidaan joutua helposti ongelmiin karttojen kanssa.

AVEZ on valmiina kipuamaan ylöspäin maailmanlistalla

AVEZ on tekemässä tasaista nousua rankingissa, mutta mihinkään älyttömiin suorituksiin joukkue ei silti pysty ja TOP30 on varmasti parasta mihin tällä joukkueella on mahdollista nousta. Tässä ottelussa saadaan kuitenkin melkoista etua karttojen puolesta ja se vamasti sopii puolalaisille. Varsinkin Pawel ”byali” Bielinskin peliä on ilo seurata ja odottaa millaisia suorituksia tänään tullaan näkemään. Joukkueen rosteri on tasaisen vahva ja hyvin yhteen pelaava, joten tämän hetkinen ranking sijoitus tulee vielä parantumaan lähiaikoina.

AVEZ on joukkueista enemmän valmiina voittamaan

Karttavalintaprosessi suosii paljon puolalaisia ja tänään instabannit ovat Mirage ja Overpass. Firstpickit ovat mahdollisesti Nuke sekä inferno, joista vain Infernossa c0ntact saa hiuksen hienoa etua. Decider kartaksi valikoituu Dust2 hyvällä todennäköisyydellä ja sehän kelpaa AVEZ:ile. Ottelun arvio ajautuu hyvin lähelle 50/50 tilannetta ja karttapoolin jälkeen arvio voi kallistua vain AVEZin puolelle, joten altavastaajan roolissa peliin saapuvat puolalaiset ovat mahtava peli-idea.

Rating: 4 out of 5.

AVEZ (2.30)

Pallomeri.net -sivustolta löydät
Vedonlyöntivihjeet lähteistä -osion!