csgo pelivihjeet

CSGO pelivihje: forZe – OG

DreamHack Open 2020 jatkopaikasta käydään kuuma kamppailu kun serverillä on vastakkain forZe sekä Aleksib:n joukkue OG. Molemmat joukkueet ovat pakkovoiton edessä, mutta kumpi haluaa enemmän voittoa? Katso ottelun CSGO pelivihje!

forZe on hyvässä pelivireessä

Venäläinen HLTV.org maailmanlistan #28 joukkue on löytänyt hyvän pelivireen lähiaikana. Joukkue on onnistunut voittamaan hyviäkin joukkueita, kuten Spirit, Endpoint sekä Dignitas. Näistä varsinaisesti yksikään ei ole yhtä hyvä paperilla kuin OG, mutta venäläiset ovat näyttäneet kuitenkin pystyvänsä pelaamaan maailman parhaimpiakin joukkueita vastaan. ForZen pelaaminen perustuu pitkälti joukkueen yhteispeliin, eikä varsinaisia supertähtiä löydy rosterista. Tämä ei välttämättä ole kuitenkaan paras mahdollinen lähtökohta toista samanlaista pelitapaa toteuttavan joukkueen haastamisessa, eikä varsinkaan jos laatu on hieman heikompaa. Tänään tarvittaisiin kipeästi loistoesityksiä Bogdan ”xsepower” Chernikovilta, joka ei aivan ole esiintynyt turnauksessa omalla tasollaan.

OG on voittanut itseään huonommat joukkueet

Aleksi ”Aleksib” virolaisen kipparoima OG on palannut tauolta virkeänä. Otteluissa on sattunut ja tapahtunut, mutta jos vain ensimmäiset karttojen kierrokset saadaan pelattua oikein, on peli muuten näyttävää katsottavaa. OG on onnistunut voittamaan itseään huonommat joukkueet, eikä tänään pitäisi tulla tähän muutoksia. Joukkueen pelaaminen näyttäisi menevän koko ajan eteenpäin DreamHack Open 2020 -turnauksen aikana. Suomalaisen suoritteetkin ovat olleet loistavia ja tästä kertoo turnauksen 1.07 rating, joka on joukkueen toiseksi paras. Pelillisesti ainoa puuttuva palanen on loukkaantumisista kärsineen Mateusz ”mantuu” Wilczewskin esiintyminen serverillä. Ajoittain otteet ovat olleet loistavia, mutta välillä taas jää paljon toivomisen varaan. Kuitenkin perustasoltaan OG on paljon vastustajaansa edellä, eikä päivän ottelusta kelpaa kuin voitto.

CSGO pelivihje päätellään joukkueiden perustasosta vaikeasti ennustettavan karttapoolin takia

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa aikaisemmin kolme kertaa ja näistä voitot forZelle 2-1 (kartat tasan 4-4). OG:n parhaimpana karttana on toiminut Inferno, joka mahdollisesti tänäänkin pelataan. Train on lähes 50/50 kartta ja Nukessa OG saa selvää etua. Karttavalintaprosessi alkaa joukkueiden todennäköisillä poistoilla Vertigo sekä Overpass. ForZen olisi kannattavinta valita ensimmäisenä Mirage, jonka jälkeen OG:n firstpick olisi Inferno. Decider kartaksi jäisi mitä todennäköisimmin Nuke. Karttapooli voi kuitenkin mennä monellakin eri tapaa, joten täytyy pitäytyä joukkueiden perustasoissa CSGO pelivihje -arviota tehdessä. OG:n voittoarvio perustason puolesta on 60% ja se kelpaa hyvin pelattavaksi!

OG 1.73 (60%)

Mr.Green

Pelaa ilman riskiä

  • 100% ilmaisveto
  • kotiutukset heti
  • Talleta ja pelaa

CSsuomi CSGO veikkausvihjeet
voit lukea päivittäin!

Pallomeri.net -siuvstolta löydät
vedonlyöntivihjeet lähteistä -osion!