csgo pelivihjeet

CS:GO vihje: BIG – Heroic

DreamHack Open 2020 turnauksessa vastakkain asettuu HLTV.org maailmanlistan #1 BIG sekä saman listauksen #19 Heroic. Saksalainen BIG on ehdottomasti tällä hetkellä maailman paras joukkue, mutta tanskalaista Heroicia ei pidä silti milloinkaan aliarvostaa. CS:GO vihje kuitenkin puoltaa harvinaisesti suosikin voittoa.

BIG on joukkue täynnä laatua

Saksalaisten pelitapa on monellakin tapaa miellyttävää katsottavaa, sillä joukkueessa on tasapainoisesti yksilötaitoa sekä hurjan toimivaa joukkuepeliä. Treidipeli on maailman parhaan joukkueen luokkaa ja yksilötilanteissa voidaan nähdä 1v3 clutcheja melko useinkin. Kokonaisuutena BIG on laadukas joukkue, enkä usko että kärkisijoituksesta tullaan luopumaan vielä hetkeen ja siitä pitä huolen upeasti esiintyneet Florian ”syrsoN” Rische sekä Ismailcan ”XANTARES” Dörtkardes.

Heroic on aina yllätysvalmiina serverillä

Koskaan ei ole ottelua, josta tanskalaiset voitaisiin laskea välittömästi ulos. Ei edes vaikka vastassa on maailman paras joukkue. Esimerkiksi MAD Lions oli Heroicille pelkkä alkupala DreamHack Open -turnauksessa, kun joukkue paineli suvereenisti 2-0 voittoon. Varsinkin Casper ”cadiaN” Moller on hirmuisessa vireessä. Valitettavasti yksi pelaaja ei kannattele muuta joukkuetta voittoon, kun vastassa on niinkin laadukas joukkue kuin BIG. Heroicin mahdollisuus piilee oman karttavalinnan voitossa, mutta sen enempää tuskin on tarjolla.

Karttavalintaprosessi voidaan ennakoida

Molemmat laittavat omat instabannit poistoon ja ne ovat Train sekä Overpass. Heroicin lähes ainoa mahdollisuus on hakea voittoa Infernosta, jossa saksalaisilla on neljän kartan tappioputki meneillään. Tämän jälkeen peleillä nähdään selvä firstpick BIG:ltä Dust2. Decider karttana pelataan vielä Nuke tai Mirage. Heroic voi mahdollisesti käyttää firstpickinä Nuken, mutta BIG:n tilastot kartassa ovat jäätävät (14 pelattua, 86% voittoprosentti ja 7 kartan voittoputki), joten voi olla että tanskalaisten yleinen firstpick Nuke jää pelaamatta. Päivän CS:GO vihje on suosikin puolella tällä kertaa.

BIG 1.50 (70%)

Mr.Green

Pelaa ilman riskiä

  • 100% ilmaisveto
  • kotiutukset heti
  • Talleta ja pelaa

CSsuomi CSGO veikkausvihjeet
voit lukea päivittäin!

Pallomeri.net -siuvstolta löydät
vedonlyöntivihjeet lähteistä -osion!