csgo pelivihjeet

CS:GO vihje Endpoint – MAD Lions

DreamHack Open 2020 -turnauksessa vastakkain asettuvat Iso-Britannialainen Endpoint, joka on sijoitettuna HLTV.org maailmanlistan #42 sekä Tanskalainen MAD Lions #23. Näistä kahdesta joukkueesta voidaan tehdä välittömästi johtopäätökset poislukien MAD Lionsin maailmanlistan sijoitus, sillä MAD Lions on ehdottomasti TOP20 joukkue. Endpoint puolestaan majailee maailmanlistan oikeutetulla sijalla TOP50 sisällä. Markkinat ovat melko vahvasti tarranneet kiinni tanskalaisten vähäisiin ottelumääriin lähikuukausina ja varsinkin kun molemmista on tappiomerkintä. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa kolmesti aiemmin ja MAD Lions on vienyt näistä jokaisen nimiinsä. Päivän pelivihje on keskiverto kohde.

Endpoint on ajautunut pieneen syöksykierteeseen

Iso-Britannialainen Endpoint näytti keväällä positiivisia merkkejä, kunnes kuitenkin oli karu paluu takaisin arkeen. Tappiot viidestä edellisestä ottelusta eivät juurikaan nosta itseluottamusta ja varsinkin kun näissä otteluissa on onnistuttu voittamaan ainoastaan kaksi karttaa. Joukkueen luottopelaaja Joey ”CRUC1AL” Steusel ei pelaa omalla tasollaan ja melkeinpä koko muukin joukkue alisuorittaa. Paniikkinappulaa ei onneksi olla vielä painettu ja turhaa se olisikin, sillä muutaman voiton jälkeen itseluottamus saadaan jälleen nostettua ja tämän jälkeen peli alkaa todennäköisesti taas rullaamaan. Voittoa saadaan kuitenkin vielä odottaa, sillä MAD Lions on liian kova pala purtavaksi.

MAD Lions on taktisesti lähes aina vastustajia edellä

Tanskalaiset ovat yksi niistä joukkueista, jotka pelaavat strategisesti todella näyttävää kynäriä. Kun tähän vielä lisätään tehokas AWP-pelaaja Frederik ”acoR” Gyldstrand, niin vastustajat saavat aina olla varpaillaan. MAD Lionsin kahteen edelliseen tappioon on reagoitu hyvin vahvasti, vaikka niiden rooli arvion tekemisessä on lähes olematonta. Pelitauko on varmasti tehnyt joukkueelle hyvää ja tänään serverillä odotetaan nähtävän nälkäinen tanskalaisporukka. Asger ”AcilioN” Larsen johdattaa joukkueensa voittoon ja nostaa MAD Lionsin takaisin voittojen pariin.

Karttavalintaprosessi voi tasoittaa pelivihjeen arviota

Edellisten kohtaamisten puolesta MAD Lions painetaan suosikiksi ainakin Dust2, Mirage sekä Nuke -kartoissa. Toisaalta Dust2 painoarvo putoaa melko pieneen Endpointin nykyformin takia ja myös MAD Lionsin mahdollisen bannin myötä. Oletuksena onkin karttoihin, että ensimmäisenä poistetaan Dust2 sekä Nuke. Endpointin firstpick voi hyvinkin olla Inferno, jonka jälkeen MAD Lions pickaa Miragen. Decider kartaksi jää oletuksena Train. Kartoissa voidaan nähdä eri skenaarioitakin, joten sen takia MAD Lionsin arvio on hyvinkin maltillinen. Oma voittoarvio on 58% MAD Lionsin puolesta, joten pelivihje on siltä osin selvä.  

Ottelu: Endpoint – MAD Lions
Pelivihje: MAD Lions
Kerroin:
1.83 (58%)
Ajankohta: 10.8. klo 14:00

 


 

CSsuomi CSGO veikkausvihjeet voit lukea päivittäin!

Pallomeri.net -siuvstolta löydät vedonlyöntivihjeet lähteistä -osion!