csgo veikkausvihjeet

CSGO vihje: GODSENT-OG

Suomalaiset CSGO tähdet vastakkain cs_summit 6 alemman kaavion tärkeässä ottelussa

Torstain CSGO veikkausvihjeet saadaan suomalaisten huippuotteluun. GODSENT ja OG suorutuivat cs_summit 6 turnauksessa jo odotettua paremmin, mutta enemmän vaakuutti Jesse ”zehN” Linjalan edustama GODSENT. Aleksi ”aleksib” Virolaisen johtama OG on päässyt vastustajien puolesta paljon helpommalla ja nyt vastaan asettuu nälkäinen ryhmä RMR-pisteiden toivossa. Ottelu tulee olemaan varmasti tiukka, mutta OG ei ole loistanut tiukoissa paikoissa viime aikoina ja yleiskatsauksella peli on tahmeaa.

GODSENT on yllättänyt kaikki cs_summit 6 turnauksessa

Lähtökohdat turnaukseen olivat selvät. Viime aikojen peliesitykset eivät ole olleet kummoisia ja tämän takia turnauksesta odotettiin lyhyttä. Heti pudotuspelien avausottelussa BIG:iä vastaan GODSENT joutui lakaistuksi maton alle suoraan kahdessa kartassa, mutta joukkue keräsi oikeat palaset takaisin Lower Bracketin ensimmäiseen otteluun ruotsalaista NiP:iä vastaan ja kaivoi näyttävän 2-0 voiton. Näin ollen matka jatkuu alemmassa kaaviossa, mikäli tänään tulee voitto OG:sta. GODSENTin riveistä ei löydy turnauksessa yli- tai alisuorittajia, joten arvioita on helppo pyöritellä. Joukkueen AWP-pelaaja Asger ”farlig” Jenseniltä odotetaan kuitenkin enemmän ja varsinkin kun hänen saapumisestaan kokoonpanoon alkaa olla jo aikaa. Kyseessä on kuitenkin huippukaveri, joka pystyy loistaviin yksilösuorituksiin.

OG peli vieläkin liian sekavaa suorittamista

Suomalaisen Aleksi ”aleksib” Virolaisen johtama OG on pelillisesti liian usein täysi katastrofi. Joukkue pelaa yli oman tasonsa tällä hetkellä turnauksessa ja se tuskin tulee kantamaan voittoon asti tänään. Aleksib on nostanut tasoaan, mutta se ailahtelee vielä aivan liikaa. Täysin normaalia in game leaderille, mutta tilastoille ei voida paljonkaan laskea painoarvoa. Jordanialainen Issa ”ISSAA” Murad suorittaa todella hyvin tällä hetkellä ja kantaa joukkueensa parasta ratingia turnauksessa ansaitusti. OG on onnistunut napsimaan voittoja, mutta joukkueet ovat olleet huonompia ja kuten edellinen ottelu Vitality:a vastaan näytti, niin pelaaminen muuttuu sekavaksi heti kun vastassa on oikeasti laadukas joukkue.

CSGO vihje ei perustu karttavalintaprosessiin

Karttojen puolesta ottelun arvionti on hieman hankalaa, mutta selkeitäkin valintoja on luvassa. GODSENT poistaa ensimmäisenä OG:n yleisen firstpickin Miragen ja tämän jälkeen OG poistaa Vertigon. GODSENT saa etua peleillä jos pelataan Nuke, Train tai Overpass ja OG saa etua Dust2 sekä Inferno. Oli pelattavat kartat melkeinpä mitä tahansa näistä, niin GODSENT ryhmälaatu on selvästi tällä hetkellä edellä ja se kallistaa arvion vahvasti Jesse ”zehN” Linjalan joukkueelle.

Rating: 3.5 out of 5.

GODSENT (1.75)

GODSENT – OG
klo 19:00
2.7.2020
csgo veikkausvihjeet

CSsuomi CSGO veikkausvihjeet
voit lukea päivittäin!

Pallomeri.net -siuvstolta löydät
vedonlyöntivihjeet lähteistä -osion!