nine to five

CSGO vihje: Hard Legion – Syman

Nine to Five -turnauksen pudotuspeliottelussa kohtaa tiistaina aamupäivällä klo. 10:00 kaksi pelillisesti samanlaista joukkuetta. Hard Legion on sijoitettu HLTV.org -maailmanlistan sijalle #30 ja Syman pitää hallussaan #37 sijaa. Joukkueiden aikaisemmat kohtaamiset kirjataa Symanin nimiin 5-6. Näistä lähtökohdista aloitetaan otteluarvion luominen. Päivän CSGO vihje on täysi 5/5 kohde!

Hard Legion on pelillisessä alavireessä

Hard Legion on ajautunut neljän ottelun tappioputkeen, eikä yhtään näistä vastustajista voida merkitä paremmaksi. Kyseessä on siis joko motivaation puute tai vain tahmea pelaaminen. Itse näen tilanteen olevan hieman molempia. Pidemmän aikavälin tilastoja tarkkailessa kaikki näyttää hyvältä, mutta kun siirrytään lähemmäs nykyhetkeä on selvästi nähtävissä laskua käytännössä koko joukkueella. Karttoihin siirryttäessä silmään pistää 5 kartan tappioputki Vertigossa, joka on ollut normaalisti melko vahva kartta. Yleiskatsauksen jälkeen voidaan todeta Hard Legionin olevan pelillisessä alamäessä ja näin ollen voimarvot laskevat tavallista alemmas. Motivaation puutetta ei pitäisi olla aamupäivän ottelussa, mutta on vaikea katkaista kertaheitolla huonompi jakso.

Syman pelaa tasaisesti paitsi pelin sisällä

Syman suoritukset ovat kivaa katsottavaa, mutta yksittäisiä otteluita kuitenkin on nähtävissä, joiden lopputulokset ovat erikoista katsottavaa. Pääpiirteittän peli on hyvin kasassa ja jopa nousujohdanteista, mutta otteluiden sisällä voi tapahtua paljon asioita. Osa näistä voidaan kuitenkin laskea matalan motivaation peleissä melkeinpä painoarvottomiksi. Symanin rosteri suorittaa tasaisen laadukkaasti ja varsinkin joukkueen AWP-pelaaja Rustem ”mou” Telepov on löytänyt pelivirettä. Heti perässä tulee avainpelaaja Nicolas ”Keoz” Dgus, joka pitää joukkuetta pelissä mukana kun paineet ovat kovimmillaan. Hyvästä pelivireestä kertoo myös neljän kartan mittainen voittoputki Infernossa.

Karttavalintaprosessi ei muuta arvioita

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa monesti ja oikeastaan joka kerta peleillä ollaan nähty Inferno ja Overpass. Molemmat joukkueet ovat onnistuneet napsimaan näissä kartoissa voittoja, mutta tämän hetkisen vireen puolesta molemmat kartat menevät Symanin nimiin. Vertigo ja Nuke lähtevät todennäköisesti heti poistoon ja tämän jälkeen pickataan juurikin Overpass sekä mahdollisesti Train. Lähtökohdat ovat kuitenkin selvät ja ainoa kartta jossa Hard Legion saa pientä etua on Mirage. Kaikki muut kartat puoltavat Symania, joten CSGO vihje on selvä. Markkinat tarjoavat laajan skaalan kertoimia Symanin voiton puolesta ja tällä hetkellä markkinatoppi on loistava 2,33.

Syman 2,33 (60%)

CSsuomi CSGO veikkausvihjeet
voit lukea päivittäin!

Pallomeri.net -siuvstolta löydät
vedonlyöntivihjeet lähteistä -osion!