csgo veikkausvihjeet

CSGO vihje: Heroic – OG

Alemman kaavion pakkovoitto-ottelussa vastakkain asettuu kovassa nosteessa oleva tanskalainen HLTV.org maailmanlistan #23 Heroic ja suomalaisille tutumpi maailmanlistan #21 OG, jonka in game leaderina operoi Aleksi ”aleksib” Virolainen. Päivän CSGO vihje antaa lisämaustetta suomalaisen värin puolesta.

Heroic on markkinoilla yliarvostettu

Heroic on näyttänyt cs_summit 6 turnauksessa ajoittain jopa loistavaa kynäriä, mutta pitkän aikavälin otanta ei ole yhtä kaunista katsottavaa. Matka turnauksessa alkoi heti Vitality avausottelun tappiolla, josta joukkue putosi alemman kaavion peleihin taistelemaan vielä jatkopaikasta. Kaksi seuraavaa pakkovoittoa on hoidettu, mutta vastustajana olivat fnatic ja North, joiden voitoille ei voida paljonkaan laskea painoarvoa, sillä fnaticin pelaaminen oli todella tahmeaa. Heroicin rosteri on hyvin tasainen ja suoritustaso ei paljoakaan vaihtele otteluiden sisällä, mutta tällä hetkellä koko joukkue pelaa yli oman tasonsa ja se ei kanna pitkässä juoksussa.

OG löytämässä pelivireen pitkän ajan jälkeen

Jo pidemmän aikaa OG:n pelaaminen on ollut vaikean näköistä ja lähes pakkosuorittamista. Nyt viime aikojen voitot ovat vapauttaneet selvästi pelaajien henkistä puolta ja tämä näkyy rentona pelaamisena palvelimella. Koko OG:n joukkue on pelannut kevään tasoaan paremmin cs_summit 6 -turnauksessa, mutta todellisuudessa nyt joukkue on omalla tasollaan. Pelaajien rentoutuminen voi tuottaa paljonkin hyvää jatkoa ajatellen, mutta ensin tästä ottelusta on vielä saatava helpottava voitto. OG:n valonpilkahduksena turnauksessa on ollut mainiosti pelannut jordanialainen Issa ”ISSAA” Murad.

CSGO vihje suosii voittamisen kokemusta

Karttavalintaprosessi tuo mukanaan erilaisia skenaarioita pelistä. Joukkueiden instabannit ovat Overpass ja Vertigo. Heroicin todennäköisin firstpick on Nuke, jossa joukkue on esiintynyt loistavasti ja luultavasti tänäänkin voittavat kartan. OG:n firstpick onkin vaikeampi ennustaa, sillä pöydällä on Dust2, Mirage ja Train. Joku näistä jää pelattavaksi myös decider kartassa, johon asti ottelu luultavasti etenee. Tilastojen valossa OG ei varsinaisesti ole suosikki missään kartassa pidemmän aikavälin tietoja käyttäen, mutta nykyvireessä tilanne kääntyy paljonkin. Markkinat ovat laskeneet OG:n voittomahdollisuudeksi 45%, mutta itse arvioin ottelun 50/50 kolikonheitoksi. Näin saadaan OG:n voiton puolesta pelattava ylikerroin.

OG (2.20)

Heroic – OG
klo 16:00
3.7.2020

csgo veikkausvihjeet

CSsuomi CSGO veikkausvihjeet
voit lukea päivittäin!

Pallomeri.net -siuvstolta löydät
vedonlyöntivihjeet lähteistä -osion!