csgo veikkausvihjeet

CSGO vihje: OG – BIG

Palvelimella nähdään tänäänkin suomalaisväriä kun Aleksi ”aleksib” Virolaisen johtama OG taistelee paikasta cs_summit 6 turnauksen finaalissa. Esteenä matkalla on kuitenkin tulikuuma saksalainen joukkue BIG, joka sijoittuu HLTV.org maailmanlistalla sijalle #7. Lauantai-illan alemman kaavion finaaliottelun CSGO vihje ei tällä kertaa ole voittajaveto vaan karttaveto.

OG palaamassa menestykseen mutta kuinka pian?

HLTV.org maailmanlistan sijalla #21 toistaiseksi sijoittuva OG on löytämässä jälleen peliinsä varmuutta sekä selkeyttä. Paluu menestykseen tulee tapahtumaan, mutta joukkue ei ole vielä siihen valmis. Ei ainakaan yhtä valmis kuin saksalainen BIG. Edellinen ottelu Heroicia vastaan näytti ajoittain pahalta, mutta voitto kuitenkin kairattiin decider kartassa. Pelaaminen ei kuitenkaan vielä vakuuttanut niin paljoa, että OG olisi valmis ottamaan askeleen eteenpäin isoissa otteluissa. Rosteri ei tällä hetkellä tarjoa suurempia valonpilkahduksia ja otteluiden ongelmaksi nousee jatkuvasti tulivoiman puuttuminen. Pelikirja on laadukas ja tämän ansiosta päivän ottelussa odotetaan OG:n voittavan oma karttavalinta, joka on todella tärkeässä roolissa.

BIG kuuluu ehdottomasti maailman eliittiin

Saksalainen BIG on tällä hetkellä sijoitettuna maailmanlistan #7 sijalle, mutta nousua tullaan vielä näkemään. Eilinen tappio Vitalitya vastaan oli odotettavissa, sillä kyseessä on kuitenkin maailman paras joukkue tällä hetkellä. Oli kuitenkin uskomatonta kuinka hyvin BIG laittoi vastaan ja toisena päivänä ottelusta olisi voinut lohjeta jopa voitto. Nälkä finaaliin on kova ja sinne joukkue ehdottomasti kuuluu. Eilisessä ottelussa nähtiin loistavia suorituksia varsinkin Florian ”syrsoN” Rischeltä sekä Ismailcan ”XANTARES” Dörtkardesilta. Nämä pelaajat voittavat otteluita yksilövoimalla ja kun rosteri on muiltakin osin vahva, niin BIG on todella vaikea joukkue voitettavaksi.

Karttavedosta löytyy mainio CSGO vihje

Karttavalintaprosessi antaa mahdollista hyötyä vetoon. Instabannit ovat varmasti Vertigo sekä Train. Mikäli peleihin saadaan Inferno ja Dust 2, niin molemmat voittavat oman karttansa. Decider kartaksi tulee mahdollisesti Mirage, mutta sillä ei ole vaikutusta päivän peli-ideaan. Markkinoiden puolesta OG:n voittomahdollisuudet ovat 38%, joka ei puolla pelaamaan suomalaisvärin puolesta. Vetoihin otetaankin karttaveto sillä odotuksella että joukkueet voittavat omat karttapickit kertoimella 2.10. Oman arvioni mukaan tämä toteutuu 50% todennäköisyydellä ja antaa kelpo ylikertoimen.

Yli 2.5 karttaa (2.10)

OG – BIG
klo 19:00
4.7.2020

CSsuomi CSGO veikkausvihjeet
voit lukea päivittäin!

Pallomeri.net -siuvstolta löydät
vedonlyöntivihjeet lähteistä -osion!