csgo veikkausvihjeet

CSGO vihje: Vitality – BIG

Perjantain huippuottelussa vastakkain asettuu ranskalainen HLTV.org maailmanlistan #2 Vitality sekä kovaa vauhtia huipulle nousemassa oleva saksalainen maailmanlistan #7 BIG. Molemmat joukkueet ovat täynnä laatua, mutta kertoimien valossa CSGO vihje on helppo valinta.

Vitality on suosikki kaikkia joukkueita vastaan

Ranskalainen Vitality on tällä hetkellä omissa papereissani koko maailman paras CS:GO-joukkue ja mukaan kokoonpanoon mahtuu myös maailman paras pelaaja Mathieu ”ZywOo” Herbaut, jonka rating on cs_summit 6 turnauksessa mainio 1.46. Koko muu joukkue pelaa myös edelleen todella laadukasta kynäriä, enkä näe mahdollisuutta että BIG onnistuisi joukkuetta juurikaan hetkauttamaan. Tiukka ottelu on varmastikin luvassa, mutta näistä kahdesta ranskalaiset ovat pykälän verran laadukkaampi joukkue kokonaisuutena sekä yksilöinä.

BIG on pelannut pitkään yli oman tasonsa

Saksalainen BIG on tehnyt kovaa nousua maailmanlistalla kevään aikana ja ryhmälle ei näytä löytyvän pysäyttäjää. Joukkue suorittaa uskomattoman itsevarmasti ja miksipä ei, sillä voittoja tuntuu seuraavan aina seuraavakin voitto. Hyvästä pelivireestä kertoo Dust2 seitsemän kartan voittoputki, Nuke seitsemän kartan voittoputki sekä Overpass viiden kartan voittoputki. BIG on laadukas joukkue, joka pelaa loistavasti yhteen ja tätä vaaditaan kun mielitään pysymään maailman huipulla. Kokemusta ja varmuutta vielä ei ole ehtinyt kauheasti kertymään, joten kun vastaan asetetaan Vitalityn kaltainen joukkue, kaikki voi helposti alkaa menemään pieleen kun itseluottamus alkaa horjua.

CSGO vihje kallistuu ranskalaisten puolelle

Vaikka BIG näyttää hurjalta karttojen voittoputkiensa kanssa, niin Vitality on kuitenkin joukkueista se laadukkaampi. Markkinat ovat laskeneet BIG:n suosikiksi ja Vitality saa mainion 2.00 kertoimen. Itse arvioin ottelun olevan 55/45 tai riippuen kartoista jopa 60/40, joten Vitality voitto on ehdoton valinta. Karttoja on melko vaikea ennustaa tässä vaiheessa, mutta molemmat joukkueet ovat hyvin tasaiset jokaisessa mahdollisessa kartassa. Peleille voidaan odottaa Nuke ja Dust2, sekä decider kartaksi mahdollisesti Inferno tai Vertigo. On mielenkiintoista nähdä poistaako Vitality oman yleisen firstpick -kartan Nuken vai lähdetäänkö sinne katkaisemaan BIG:n voittoputkea.

Vitality (2.00)

Vitality – BIG
klo 19:00
3.7.2020

csgo veikkausvihjeet

CSsuomi CSGO veikkausvihjeet
voit lukea päivittäin!

Pallomeri.net -siuvstolta löydät
vedonlyöntivihjeet lähteistä -osion!