cssuomi.com

eSports -tiimi on täällä helpottamassa arkeasi

CSsuomi -tiimimme luo päivittäin pelivihjeitä Counter Strike -Global Offensive (CS:GO) peliin ja samalla pyrimme opettamaan kiinnostuneita eSports vedonlyöjiä oppimaan paremmiksi. Seuraamalla aktiivisesti pelivihjeitä huomaat nopeasti itsekin pystyväsi tarkemmin analysoimaan otteluita. Tämä me kuitenkin jo tiedetäänkin.

eSports on hyvin nopeasti kasvava ilmiö ja sen ympärille rakentuu paljon erilaisia osa-alueita. Me olemme ottaneet vedonlyönnin haltuumme ja keskittäneet tähän kaikki resurssit. Toivomme että yhä useampi innostuisi eSportsista, sillä meidän kokemuksien mukaan melkein jokainen otteluita parin päivän aikana seurannut onkin huomannut hetken kuluttua olevansa lajin aktiiviseuraaja. Kun puhutaan vedonlyönnistä, niin on hyvä muistaa että omia menetelmiä pystyy pienillä viilauksilla siirtämään lajista toiseen ja sama onnistuu vaikkapa CS:GO arvioiden tekemiseen. Tässä kohtaa tiimi astuu esiin ja tuottaa päivittäin laadukkaita CS:GO pelivihjeitä, joita seuraamalla kiinnostuneet ihmiset pääsevät nopeasti sisään mitä kaikkea CS:GO vedonlyönnissä pitää ottaa huomioon. Katso siis päivän vinkit vaikka heti!

CSsuomi -Tiimi käyttää joka päivä huomattavan määrän aikaa otteluiden arvioimiseen ja vähintään yksi pelivihje pyritään julkaisemaan. On kuitenkin päiviä jolloin kohdetarjonta on pienempi ja mahdollisia ylikertoimia ei ole saatavilla. Vedonlyöjien onneksi CS:GO pyörii melkein taukoamatta ympäri vuoden, joten hiljaiset päivät ovat hyvin harvinaisia. Tarkoituksena on myös tarjota aika-ajoin julkaista lyhyitä pelioppaita, jotka auttavat ymmärtämään enemmän eSports -vedonlyönnistä ja ennen kaikkea vedonlyöntimarkkinasta. Vaikka olisi kuinka hyvä arvioimaan otteluita, niin on todella tärkeää ymmärtää miten markkinat toimivat. Aloita seuraamalla aktiivisesti HLTV.org tilastoja ja uutisia, niin olet nopeasti mukana!

eSports -tiimin tavoite kokonaisuudessaan on pystyä innostamaan vannoutuneita urheilufaneja sekä vedonlyöjiä vähintäänkin kokeilemaan eSportsia. Joka päivä uusia ihmisiä siirtyy tai ainakin laajentaa omaa seurantaansa e-urheiluun, joten miksipä et sinäkin voisi aloittaa jo tänään? Otteluiden seuraaminen on täysin ilmaista ja Euroopan pelejä pelataan melkeinpä aamusta iltaan. Voit siis nauttia eSportsista oikeastaan koska vain ja missä ikinä oletkin. Katso vaikka heti tämän päivän pelivinkit ja laita panokset sisään, niin otteluissa on vielä lisää jännitystä!

Hyviä hetkiä meidän eSports -tiimin seurassa!