csgo pelivihjeet

DreamHack Open 2020: Heroic – BIG

DreamHack Open 2020 finaalissa vastakkain asettuvat maailmanlistan #1 BIG sekä kovaa nousua tekevä Heroic.

Heroic on parhaimmillaan parhaimmillaan vaikeissa paikoissa

Tanskalainen HLTV.org maailmanlistan #18 Heroic on raivaamassa tietään maailman parhaiden joukkueiden joukkoon. Turnauksen aikana olemme saaneet todistaa loistavaa pelaamista tanskalaiselta joukkueelta, kun esimerkiksi Complexity kaatui vahvan johtoaseman jälkeen decider kartassa, jonka Heroic sai venytettyä jatkoajalle. Jatkoajalla Heroic paineli suvereenisti maaliin asti ja näytti paineensietokykykä. Eilinen ottelu OG:ta vastaan oli myös täysin yksipuolinen näytös, joka antaa vahvaa uskoa tämän päivän finaaliotteluun. Koko joukkue suorittaa tasaisesti ja pelaaminen näyttää rennolta.

BIG on joutunut tekemään töitä päästäkseen finaaliin

Maailmanlistan #1 majailee edelleen saksalainen BIG, jonka tie finaaliin olisi voinut katketa jo OG:ta vastaan, mutta tiukan nousun jälkeen joukkue onnistui kuitenkin kaivamaan finaalipaikan. BIG kohtasi Heroicin jo aikaisemmin turnauksessa ja tästä saksalaiset ottivat 2-0 voiton. Mitään ei kuitenkaan tullut ilmaiseksi ja tänään asiat voivat kääntyä. Saksalaisten rosteri on vahva, sillä joukkueen rating kärjessä viilettää Florian ”syrsoN” Rische (1.21) sekä huippulahjakas Ismailcan ”XANTARES” Dörtkardes. Tämä kaksikko voi kääntää pelejä kahdestaan.

CSGO pelivihje löytyy altavastaajan puolesta

Joukkueiden edelliseen kohtaamiseen reagoidaan liian vahvasti. BIG on ottelun suosikki, siitä ei päästä mihinkään. Kertoimet eivät kuitenkaan ole saksalaisten puolesta pelattavia, toisin kun taas Heroicin karttatasoitus. Heroic +1,5 saa mainion 1.55 kertoimen ja todennäköisyyden ollessa oikeasti hyvin lähellä 70% saamme loistavan pelikohteen finaaliin! Riittää kun Heroic voittaa oman karttavalintansa ja tämä onkin todennäköisin skenaario, että molemmat voittavat omat firstpickit ja decider menee BIG eduksi.

Heroic +1,5 (69%)
1,55

Mr.Green

Pelaa ilman riskiä

  • 100% ilmaisveto
  • kotiutukset heti
  • Talleta ja pelaa

CSsuomi CSGO veikkausvihjeet
voit lukea päivittäin!

Pallomeri.net -siuvstolta löydät
vedonlyöntivihjeet lähteistä -osion!