ESL one Cologne 2020

ESL One Cologne 2020: BIG – NiP

Alemman kaavion huippuottelussa on panoksena jatkopaikka turnauksessa

BIG on tällä hetkellä maailman paras joukkue

Sakslainen BIG on HLTV.org maailmanlistan #1. Edellisessä turnauksessa joukkue ylti finaaliin asti ja tästä jäi käteen DreamHack Open 2020 voitto. Matkan varrelle mahtui myös huonompia hetkiä, mutta sitkeä joukkue onnistui aina kaivamaan pakolliset voitot. Nyt markkinat ovat ragoineet liikaa ESL One Cologne avausotteluun, jossa Sprout oli vahvempi lukemin 2-0. Saksalaisten rosteri on täynnä laatua ja varisnkin Ismailcan ”XANTARES” Dörtkardes sekä Florian ”syrsoN” Rische onnistuvat tekemään ihmeellisiäkin asioita serverillä. Joukkueen yhteispeli ja kommunikaatio ovat maailmanluokkaa, eikä tähän pysty vastustajat löytämään lääkettä.

NiP ei ole vielä omalla tasollaan pelillisesti

Ruotsalainen NiP majailee maailmanlistan sijalla #13, joka ei aivan täysin vastaa joukkueen nykykuntoa. Neljän ottelun tappioputki ei varmastikaan helpota ruotslaisten pelaamista, kun vastaan asettuu maailman paras joukkue. Pelissä OG:ta vastaan nähtiin paljon hyviä merkkejä, mutta silti liikaa ailahtelua pelin sisällä. Joukkueen AWP-roolia hoiti Tim ”nawwk” Jonasson, eikä totutusti Simon ”twist” Eliasson. Jonasson otti roolin nopeasti omakseen ja esiintyi edukseen, mutta tärkeillä kierroksilla suorittamisessa on vielä parantamisen varaa. Keväällä uusittu IGL Hampus ”hampus” Poser ei myöskään vielä täysin vakuuta pelikirjansa sisällöllä.

CSGO vihje suosii maailman parasta joukkuetta

BIG tappioon Sproutia vastaan on reagoitu liikaa ja tämän takia kertoimet saksalaisten puolesta ovat pelattavia. Voiton todennäköisyys on lähellä 70%, joten CSGO vihje on mainio ylikerroin. Pelistä poistetaan Dust2 sekä Train ensimmäisenä. BIG on suosikki Vertigossa, Nukessa, Infernossa ja Miragessa, joista peleille tulevat todennäköisesti Nuke, Overpass sekä Inferno. CSGO vihje saadaan suurella osumatodennäköisyydellä peleille.

Näin voitat 155€ ilman riskiä:

  • Siirry Mr.Greenille TÄSTÄ tai painikkeesta
  • Tee ensimmäinen talletus
  • Saat talletusta vastaavan ilmaisvedon
  • Pelaa pelivihje ja voita!

BIG 1.55 (68%)

Mr.Green

Pelaa ilman riskiä

  • 100% ilmaisveto
  • kotiutukset heti
  • Talleta ja pelaa

CSsuomi CSGO veikkausvihjeet
voit lukea päivittäin!

Pallomeri.net -siuvstolta löydät
vedonlyöntivihjeet lähteistä -osion!