ESL one Cologne 2020

ESL One Cologne 2020: Complexity – Heroic

Turnauksen pudotuspelit alkavat tulikuumalla otteluparilla klo 16:00

Complexity hakee nälkäisenä revanssia

Complexity sijoittuu HLTV.org maailmanlistan sijalle #7, joka on muutama sija päivän vastustajaa edellä. Joukkue pääsi näyttävästi pudotuspeleihin ylikävelemällä ottelussa Na’Via vastaan suoraan 2-0 lukemin. Tämä taistelu oli vain yhden joukkueen show, eikä edes maailman paras pelaaja onnistunut pysäyttämään Complexityä. Joukkueen alhaisin rating on 1.07, joten tästä voidaan tehdä johtopäätöksiä nykykunnosta. Valentin ”poizon” Vasilev on hirmuisessa iskussa ja niin on myös Benjamin ”blameF” Bremer. Nämä pelaajat tulevat ottamaan suurta roolia.

Heroic jatkaa matkaansa kohti menestystä

Tanskalainen Heroic on maailmanlistan sijalla #9. Viime aikojen näytteet serverillä ovat olleet lähes uskomattomia, mutta nyt pelissä alkaa tuntua pientä ulospuhallusta. Turnauksessa loistanut Rene ”TeSeS” Madsen harteilla on paljon. Jos Casper ”cadiaN” Moller ei nosta päivän otteluun tasoaan, voi hyvinkin olla tiedossa rankka ilta pelaajille henkisesti. Joukkueen alhaisin rating on 1.05 ja jopa pidemmän aikavälin lukemat ovat kaikki 1.00 paremmalla puolella, joten melko tasaisesti suorittavasta joukkueesta on kyse.

Heroicin itseluottamus boosti voi olla liikaa

Joukkueiden edellinen kohtaaminen oli Complexityn painajainen. Useampi menetetty mahdollisuus napata voitto, sekä täysi alisuoritus jatkoajalla jättivät varmasti paljon hampaankoloon. Se voi tässä tapauksessa näkyä nopeana turhautumisena sekä yliagressiisena pelaamisena. Heroic luottaa puhtaasti omaan pelitapaan, eikä pienestä menetä uskoaan, sillä onhan joukkue uskomattomassa nosteessa. Karttavalinta on vaikea ennustaa, joten luotetaan pitkälti perustasoon ja tässä nykykuntoinen Heroic menee edelle. Ottelun arvio on 45/55%, joten Heroicin voitolle tarjottava 2.05 kerroin on mainio pelivalinta.

Näin voitat 205€ ilman riskiä:

  • Siirry LeoVegasille TÄSTÄ tai painikkeesta
  • Tee ensimmäinen talletus
  • Saat talletusta vastaavan ilmaisvedon
  • Pelaa pelivihje ja voita!

Heroic 2.05 (55%)

LeoVegas

Aloita pelaaminen ilmaisvedolla

  • 100% ilmaisveto
  • Palkittu kasino
  • 1 000€ käteistä

CSsuomi CSGO veikkausvihjeet
voit lukea päivittäin!

Pallomeri.net -siuvstolta löydät
vedonlyöntivihjeet lähteistä -osion!