ESL one Cologne 2020

ESL One Cologne 2020: Complexity – NaVi

Ylemmän kaavion jännittävässä ottelussa taistellaan pudotuspelipaikasta klo 16:00. Serverillä nähdään maailman paras pelaaja.

Ailahteleva Complexity on edellä joukkuepelissä

Complexity löytyy HLTV.org maailmanlistan sijalta #7, joka on pari pykälää alempana kuin päivän vastustajalla. Joukkue on esiintynyt turnauksessa edukseen, mutta MAD Lionsin voitolle ei voida laskea liikaa painoarvoa tämän hetkisen kunnon takia. Joukkueena Complexity on laadukkaampi kuin päivän vastustaja ja joukkueen rating on pidemmällä aikavälillä hyvin tasainen. Suurinta roolia joukkueessa nauttii tällä hetkellä Benjamin ”blameF” Bremer, jonka 3kk rating on mainio 1.29 ja turnauksesssa 1.32. Turnauksen tilastot kuitenkin ovat lähes turhia tässä tapauksessa, sillä alla on vain ottelu sekasorron partaalla olevaa MAD Lionsia vastaan.

NaVi elää ja hengittää s1mplen kautta

Maailmanlistan #4 sijalla majaileva Natus Vincere on melkein yhden miehen show, eikä siinä ole mitään väärää, koska onhan kyseessä maailman paras pelaaja. Mikäli kuitenkin Aleksandr ”s1mple” Kostyliev ei ole pelipäällä, niin koko muu joukkue seuraa perässä. Laadukasta tulivoimaa tarjoaa myös Denis ”electronic” Sharipov, mutta kahden miehen joukkue voi olla ongelmissa tiivistä joukkuetta vastaan. NaVilla oli hieman ongelmia saada koneet käyntiin mousesportsia vastaan, mutta tästä kuitenkin saatiin kaivettua 2-1 voitto. Voiton eteen NaVi joutui tekemään täyden laidallisen töitä, eikä tänään ainakaan ole luvssa yhtään helpompaa ottelua.

Karttavalintaprosessi voi olla lähes mitä vain

Karttapooli on vaikea ennustaa, mutta muutama eri skenaario voidaan laskea. Ensimmäiset poistot ovat varmasti Overpassa ja Vertigo. Complexity saa parhaan edun jos firstpickit ovat Nuke ja Dust2 tai Nuke ja Train. Jälkimmäinen on todennäköisin vaihtoehto ja tässä decider kartaksi jäisi Dust2, jossa Complexity on 6 kartan voittoputkessa ja 16 pelatusta kartasta on 88% voittoprosentti. Toinen huonompi skenaario olisi jos peleille tulee Inferno tai Mirage. Ensimmäiseen Nuke, Train sekä Dust2 skenaarioon on suurin luotto ja tämän mukaan on laskettu arvio, joka on lähes tarkalleen kolikonheitto 50/50. Markkinatoppi Complexityn voitolle on 2.27, joka on loistava pelikohde.

Näin voitat 227€ ilman riskiä:

  • Siirry LeoVegasille TÄSTÄ tai painikkeesta
  • Tee ensimmäinen talletus
  • Saat talletusta vastaavan ilmaisvedon
  • Pelaa pelivihje ja voita!

Complexity (51%)

LeoVegas

Aloita pelaaminen ilmaisvedolla

  • 100% ilmaisveto
  • Palkittu kasino
  • 1 000€ käteistä

CSsuomi CSGO veikkausvihjeet
voit lukea päivittäin!

Pallomeri.net -siuvstolta löydät
vedonlyöntivihjeet lähteistä -osion!