ESL one Cologne 2020

ESL One Cologne 2020: FaZe – Heroic

Pelitauolta palaava FaZe Clan kohtaa turnauksen ensimmäisessä ottelussaan tulikuuman Heroicin klo 19:30

FaZe ei ole onnistunut vakuuttamaan kevään aikana

FaZe Clan on HLTV.org maailmanlistan #10 sijalla, mutta nykykunnon mukainen sijoitus ei ole täysin oikeutettu. Tietysti pelitauko on voinut tehdä paljon hyvää, mutta en näe kuitenkaan syytä miksi joukkue on kertoimien valossa ottelun suosikki. Rosterista löytyy paljon taitoa ja kokemusta, kuten vaikka joukkueen AWP-pelaaja Nikola ”NiKo” Kovac, joka on kaikille Counter-Striken seuraajille tuttu nimi jo monen vuoden takaa. Joukkueessa on myös uusi tanskalainen pelaaja Markus ”Kjaerbye” Kjaerbye, jonka istuttaminen pelitapaan voi vielä viedä aikaa. Lähinnä FaZe hakee askelmerkkejä tuleviin otteluihin tai jopa tuleviin turnauksiin. Joukkue ei ole vielä omalla tasollaan hetkeen.

Heroic pelaajat toimittavat hirmuisella itseluottamuksella

Tanskalainen Heroic on maailmanlistalla yhden sijoituksen vastustajaansa jäljessä (#11). Pelillinen ero tällä hetkellä on kuitenkin suurempi kuin mitä kertoimet antavat ymmärtää. Heroicin joukkuepeli on ollut loistavaa kesän ajan, eikä tähän tuskin tule mitään äkillistä muutosta. Sitkeä joukkue taistelee tänään ottelun voitosta jo mahdollisesti toisen kartan aikana. Pientä tasonnostoa kaivataan kuitenkin etenkin Johannes ”cadiaN” Borupilta, joka tavallisesti esiintyy edukseen huononakin päivänä. Kyseessä on kuitenkin lahjakas pelaaja, joka pystyy ihmeellisiin suorituksiin kun vain peli löytyy alusta asti.

CSGO pelivihje on selvä markkinan virheen takia

CS:GO -ihmiset jostain ihmeen syystä rakastavat FaZe Clania, joka näkyy kertoimissa. Joukkue on ollut maailmanlistan kärjen tuntumassa vuosia, mutta nyt kokoonpano ei ole vielä valmis painimaan parhaita joukkueita vastaan. Heroic puolestaan on näyttänyt olevansa valmis ottamaan askeleen, joka tarvitaan kun taistellaan maailman parhaimpia vastaan. Karttavalintaprosessi on myös tanskalaisen Heroicin puolella, sillä pelattavista kartoista on kaikista mahdollista napata voitto. Heroic lasketaan suosikiksi jos pelataan Train, Nuke, Inferno tai Mirage. Kun ensimmäiset poistot ovat Vertigo ja Overpass, niin voidaan odottaa peleillä olevan ainakin kaksi näistä kartoista. Dust2 etu menee FaZen puolelle, mutta se on mahdollinen decider kartta jota ei edes tarvitse pelata.

Näin voitat 225€ ilman riskiä:

  • Siirry Mr.Greenille TÄSTÄ tai painikkeesta
  • Tee ensimmäinen talletus
  • Saat talletusta vastaavan ilmaisvedon
  • Pelaa pelivihje ja voita!

Heroic 2.25 (60%)

Mr.Green

Pelaa ilman riskiä

  • 100% ilmaisveto
  • kotiutukset heti
  • Talleta ja pelaa

CSsuomi CSGO veikkausvihjeet
voit lukea päivittäin!

Pallomeri.net -siuvstolta löydät
vedonlyöntivihjeet lähteistä -osion!