ESL one Cologne 2020

ESL One Cologne 2020: fnatic – Heroic

Alemman kaavion pakkovoitto-ottelussa vastakkain asettuu kaksi TOP10 joukkuetta klo. 19:30

fnatic on kadottanut peli-ilmeensä kesän aikana

HLTV.org maailmanlistan #10 sijalla majaileva ruotsalainen fnatic on todellisessa suvantovaiheessa, joka on alkanut jo keväällä. Joukkue sai juhlia voittoa pitkästä aikaa kun edellisessä ottelussa kaatui Heretics. Tämä ei kuitenkaan ole oikeasti varsinainen aihe juhlaan, sillä ottelun häviö olisi ollut täysi katastrofi. Fnaticin rosterista löytyy paljon alisuorittavia pelaajia ja vain muutama on pidemmän aikavälin ratingissä 1.00 paremmalla puolen. Joukkueen ainoa toivonpilkahdus on Ludvig ”Brollan” Brolin, joka pitää oman tasonsa ottelusta toiseen. Näin ei valitettavasti ole kuitenkaan muiden kohdalla. Muutoksia on tehtävä ja nopeasti.

Heroic

Tanskalainen Heroic löytyy maailmanlistalta yhden sijoituksen ylempää kuin fnatic, mutta tämä ei kuvasta nykytilannetta kovinkaan hyvin. Heroicin kovin hurmos on tullut päätökseen, mutta laadukas joukkue pärjää perustasollaan. ESL One Cologne -turnauksen esitykset ovat toistaiseksi olleet vaisuja, mutta tämäkin vain verrattaessa hurmostilan pelaamiseen. Heroicin perustaso riittää päivän vastustajaa vastaan, eikä mitään ihmeitä vaadita. Pelillisesti Casper ”cadiaN” Moller sekä Nikolaj ”niko” Kristensen voivat parantaa ja se riittää varmasti voittoon.

Heroicin tasaisempi suorittaminen on liikaa fnaticille

Kriisin partaalla horjuva fnatic on markkinoilla laskettu altavastaajaksi, mutta oman arvioni mukaan liian vähäiseksi. Heroicin voiton kerroin 1.75 on todennäköisyytenä 57%, joten se kelpaa hyvin peleille oikean arvion ollessa 62%. Edelliset kaksi kohtaamista on kirjattu Heroicin nimiin tänä vuonna ja näistä karttavoitot ovat 4-1. Ensimmäiset poistot kartoista ovat Overpass ja Vertigo. Firstpickit ovat melko todennäköisesti Inferno sekä Nuke. Decider karttana pelataan Mirage.

Näin voitat 173€ ilman riskiä:

  • Siirry LeoVegasille TÄSTÄ tai painikkeesta
  • Tee ensimmäinen talletus
  • Saat talletusta vastaavan ilmaisvedon
  • Pelaa pelivihje ja voita!

Heroic 1.73 (62%)

LeoVegas

Aloita pelaaminen ilmaisvedolla

  • 100% ilmaisveto
  • Palkittu kasino
  • 1 000€ käteistä

CSsuomi CSGO veikkausvihjeet
voit lukea päivittäin!

Pallomeri.net -siuvstolta löydät
vedonlyöntivihjeet lähteistä -osion!