ESL one Cologne 2020

ESL One Cologne 2020: G2 – OG

Suomalaisen Aleksi ”Aleksib” Virolaisen edustama OG aloittaa pudotuspelit klo 16:00

G2 on ollut turnauksessa hirmuisessa vireessä

G2 sijoituu HLTV.org maailmanlistan sijalle #4 ja tämä on kohtalaisen lähellä joukkueen nykykuntoa. Joukkueesta löytyy paljon kokemusta ja yksilötaitoa, joista esille voidaan nostaa Kenny ”kennyS” Schrub ja Nemanja ”nexa” Isakovic, jonka turnauksen rating on uskomaton 1.44. Varsinkin näistä kahdesta jälkimmäinen pelaaja on onnistunut loistavasti ESL One Cologne 2020 -turnauksessa sekä myös Nemanja ”huNter-” Kovac, jonka turnauksen rating on sekin mainio 1.24 . Joukkueen yhtenäisyys ei silti jotenkin vielä istu kohdalleen täydellisesti ja peleissä voi ajoittain näkyä melkoisia kömmähdyksiä. G2 on silti kuitenkin vastustajaansa parempi joukkue, varsinkin hyvänä päivänä.

OG:n jatkohaaveet vaativat täydellisen ottelun

Suomalaisen Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtama OG on pelannut vaihtelevan turnauksen. Edellisen ottelun MAD Lions voitto oli kuitenkin positiivinen merkki sitä edeltäneen Sprout shokkitappion jälkeen. Joukkueen paras ja tasaisin suorittaja on edelleenkin Valdemar ”valde” Bjorn Vangså, jonka rating on turnauksessa 1.28. Lisää tulivoimaa kaivataan tanskalaisen rinnalle tämän päivän ottelussa ja varsinkin Mateusz ”mantuu” Wilczewski on nostettava tasoaan jos voitosta aiotaan tosissaan taistella. OG:n onneksi heillä on laaja karttavalikoima ja tämän kautta voidaan löytää helpotusta päivän otteluun.

Markkinat pitävät G2 ylivoimaisena suosikkina

Ottelun ehdoton suosikki on G2. Se on karu tosiasia ja lukemat ovatkin heidän eduksi 55% – 45 %. Tämä tarkoittaa ett OG:n voitosta voitaisiin pelata kaikki yli 2.20 kertoimet ja G2 voitolle tarvittaisiin melko tarkasti 1.8 kerroin, jotta vedossa olisi järkeä. Joukkueet kohtasivat viimeksi maaliskuussa ja tällöin OG oli vahvempi lukemin 2-0. Voitetut kartat olivat Dust2 (vastustajan firstpick) sekä Mirage.

Karttavalintaprosessissa ensimmäiset poistot ovat Vertigo ja Overpass. Sen jälkeen odotetaan firstpickien olevan Dust2 ja Inferno. G2 voi myös lähteä hakemaan firstpickinä Trainia, jossa OG:lla on ollut vaikeuksia, mutta luotamme Dust2 vetovoimaan. Tässä skenaariossa decider olisi Mirage. Kaksi vaihtoehtoa miten kartat valitaan. Hyvän karttavalikoiman ansiosta OG taistelee tänään voitosta ja loistavan ylikertoimen avulla saadaan suomalaisväriä vetoihin!

Dust2 – Inferno – Mirage
Train – Inferno – Mirage

Näin voitat 262€ ilman riskiä:

  • Siirry LeoVegasille TÄSTÄ tai painikkeesta
  • Tee ensimmäinen talletus
  • Saat talletusta vastaavan ilmaisvedon
  • Pelaa pelivihje ja voita!

OG 2.62 (45%)

LeoVegas

Aloita pelaaminen ilmaisvedolla

  • 100% ilmaisveto
  • Palkittu kasino
  • 1 000€ käteistä

CSsuomi CSGO veikkausvihjeet
voit lukea päivittäin!

Pallomeri.net -siuvstolta löydät
vedonlyöntivihjeet lähteistä -osion!