ESL one Cologne 2020

ESL One Cologne 2020: Heretics – fnatic

Alemman kaavion pakkovoitto-ottelussa piilee mahdollinen jättiyllätys. Katso jutun lopusta miten voitat 400€ ilmaiseksi!

Heretics on täysin aliarvostettu markkinoilla

Ranskalainen Heretics on HLTV.org maailmanlistalla sijalla #41, joka on huomattavasti alempi kuin päivän vastustajalla. Koko totuus ei kuitenkaan ole vielä tässä. Hereticsin rosterissa piilee valtavasti potentiaalia ja joukkue voi horjuttaa ongelmissa olevaa fnaticia pahastikin. Joukkueen paras pelaaja Bryan ”Maka” Canda voi hyvänä päivänä saada ruotsalaiset todellisiin ongelmiin. Kun loput joukkueesta nostavat vain hieman pelitasoaan on tiedossa todella tiukka ottelu. Hereticsin motivaatio on mieletön ja kaikki paineet ovat vastustajalla, koska ranskalaisilla on ottelussa vain voitettavaa.

fnatic ei vakuuta tällä hetkellä lainkaan millään osa-alueella

Ruotslainen fnatic löytyy maailmanlistan sijalta #8, eikä se vastaa nykykuntoa vähääkään. Edellisessä ottelussa Astralis ylikäveli suvereeniin 2-0 voittoon, mutta tästä kuitenkin osa kiitoksesta kuuluu tanskalaisten hyvälle pelille. Fnaticin ainoa valonpilkahdus on Ludvig ”Brollan” Brolin, joka pitää tasonsa korkealla jatkuvasti ja suorittaa tässäkin turnaukessa 1.16 ratingilla. Puolestaan AWP-pelaaja Jesper ”JW” Wecksell on vain tuulahdus entisestä ja tästä merkintänä 0.81 rating. Ellei fnatic keksi suuria läpimurtoja, on ottelusta tulossa todella tiukka.

CSGO vihje markkinan aliarvostuksen puolella

Fnatic on ottelun ehdoton suosikki, siitä ei päästä mihinkään. Heretics on kylläkin täysin valmis voittamaan vähintään yhden kartan, ellei jopa koko ottelua. Näen ranskalaiset täysin aliarvostutteina ja tämän takia saadaan loistava ylikerroin peleille. Joukkueet ovat pelanneet vastakkain kolme karttaa aikaisemmin tänä vuonna ja näistäkin Heretics on onnistunut voittamaan yhden. Heretics on suosikki jos Nuke tulee peleille sekä myös 50/50 Infernossa. Poistoon menee ensimmäisenä Vertigo ja Train. Nuke ja Inferno ovat todennäköiset firstpickit ja decider on mahdollisesti Dust2.

Ison riskin pelinä panokset pidetään pieninä ja muistetaan myös pieni osumatodennäköisyys. Tai sitten valitset loistavan tavan pelata tämä 100€ ilmaisvedolla ja voitat isosti. Mikäli veto ei osu, et häviä mitään.

Näin voitat 400€ ilman riskiä:

  • Siirry Mr.Greenille TÄSTÄ tai painikkeesta
  • Tee ensimmäinen talletus
  • Saat talletusta vastaavan ilmaisvedon
  • Pelaa pelivihje ja voita!

Heretics 4.00 (37%)

Mr.Green

Pelaa ilman riskiä

  • 100% ilmaisveto
  • kotiutukset heti
  • Talleta ja pelaa

CSsuomi CSGO veikkausvihjeet
voit lukea päivittäin!

Pallomeri.net -siuvstolta löydät
vedonlyöntivihjeet lähteistä -osion!