ESL one Cologne 2020

ESL One Cologne 2020: MAD Lions – OG

Suomalaisen Aleksi ”Aleksib” Virolaisen kipparoima OG saa viimeisen mahdollisuuden päästä pudotuspeleihin kun vastassa on rosterimuutoksista palautuva MAD Lions klo. 16:00.

MAD Lions ei ole vielä hetkeen valmis kommunikoinnin takia

Maailmanlistan #23 MAD Lions on lähiaikana tehnyt kokoonpanomuutoksia ja joukkueen uusin pelaaja Pawel ”innocent” Mocek on valitettavasti eri kielinen kuin muu joukkue, minkä johdosta kommunikointi tapahtuu englanniksi. Tähän muutokseen kestää pidempi aika tottua, eikä muutenkaan pelaaminen vielä ole MAD Lionsin normaalilla tasolla. Kevään MAD Lions olisi ehdoton suosikki, mutta nyt tilanne on toinen. Joukkueen AWP-pelaaja Frederik ”acoR” Gyldstrandin turnauksen 1.09 rating on kaukana siitä mikä sen pitäisi olla, eikä tämä valitettavasti riitä tänään.

OG pelaa laadukasta kynäriä – vai pelaako sittenkään?

Vastaus tähän on ehdottomasti kyllä pelaa. Ohipeli Sproutia vastaan ei tarkoita vielä juuri mitään ja vedonlyöjien onneksi tähän massat reagoivat vahvasti. Yhden ottelun otanta on liian pieni arvioimaan joukkueen tasoa. OG löytyy HLTV.org maailmanlistalta sijalta #13. Taktisesti loistava joukkue on ennen kaikkea yhtenäinen joukkue, mutta peli on vain ajoittain takkuillut varsinkin tärkeillä kierroksilla. Tappio Sproutia vastaan oli varmasti kaikille herätys, että mikäli työnteko loppuu on tästä selvä suunta. ESL One Cologne -turnauksessa on kuitenkin paljon positiivista, kuten Aleksi ”Aleksib” Virolaisen 1.08 rating sekä häikäisevästi pelaavan Valdemar ”valde” Bjorn Vangsån 1.22 lukemat.

Epävakaat joukkueet arvioidaan tulivoimasta sekä joukkuepelistä

Molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä hyvin ailahtelevia ja tähän ei edes lasketa mukaan OG:n shokkitappiota Sproutille. Luotamme lähes pelkästään tulivoiman sekä joukkuepelin arviointiin ja näissä molemmissa OG on hetkellisesti ainakin edellä. Karttoja voidaan ennakoida hieman, sillä Dust2 sekä Vertigo lähtevät poistoon ensimmäisenä. Tämän jälkeen peleille valitaan todennäköisimmin Mirage ja Inferno. Decider olisi tässä Nuke. Karttaprosessin painoarvo on normaalia pienempi, mutta hieman mukana arviossa. Markkinoiden kertoimet OG:n voitolle ovat 1.71 eli 59% todennäköisyys. Realistinen lukema olisi 63% jos kartat pelataan odotetun skenaarion mukaisesti ja tämän ansiosta voidaan pelata mainio ylikerroin!

Näin voitat 171€ ilman riskiä:

  • Siirry LeoVegasille TÄSTÄ tai painikkeesta
  • Tee ensimmäinen talletus
  • Saat talletusta vastaavan ilmaisvedon
  • Pelaa pelivihje ja voita!

OG 1.71 (63%)

LeoVegas

Aloita pelaaminen ilmaisvedolla

  • 100% ilmaisveto
  • Palkittu kasino
  • 1 000€ käteistä

CSsuomi CSGO veikkausvihjeet
voit lukea päivittäin!

Pallomeri.net -siuvstolta löydät
vedonlyöntivihjeet lähteistä -osion!