ESL one Cologne 2020

ESL One Cologne 2020: Ninjas in Pyjamas – NaVi

Alemman kaavion kohtaamisessa taistellaan paikasta ESL Cologne One 2020 -turnauksen pudotuspeleihin klo 16:00

Ninjas in Pyjamas taistelee menestyksestä

Ajoittain tuntuu kuin NiP olisi täysin eri joukkue, joka pystyy kovissakin paineissa suorittamaan todella korkealla tasolla, mutta liian usein peli murenee käsiin. Positiivisia merkkejä nähtiin edellisessä ottelussa, jossa ruotsalaiset taistelivat huikean 2-1 trillerin voiton kotiin ja pudottivat HLTV.org maailmanlistan #1 joukkueen BIG:n. Ottelussa roolia ottivat joukkueen IGL Hampus ”hampus” Poser sekä Nicolas ”Plopski” Gonzales Zamora. Tämä lupaa hyvää tulevaisuuteen, sillä menestys ei lepää vain muutaman pelaajan harteilla. Ninjas in Pyjamas voi hyvinkin horjuttaa Na’Via ja jopa kaivaa ottelusta voiton sitkeämmän peli-ilmeen takia.

Na’Vi on ongelmissa pelin rakentamisen kanssa

Na’Vi löytyy maailmanlistan sijalta #4, joka on melkein kymmenen sijaa ylempänä kuin päivän vastustaja. Rosterista löytyy maailman paras pelaaja Aleksandr ”s1mple” Kostyliev, jonka suoritukset eivät ole lähiaikana olleet mitenkään ihmeellisiä. Turnauksen 1.19 rating on joukkueen paras ja se on valitettavasti liian vähän. Aisaparina toimiva Denis ”electronic” Sharipov on myös suvanteessa 0.98 ratingilla. NaVin olisi löydettävä keinot saada peli sujumaan heille suotuisammin tai muuten ruotsalaiset laittavat huippujoukkueen todelliseen mankeliin.

Pelivihje on Ninjas in Pyjamasin puolella

Markkinat tarjoavat huikean 2.30 kertoimen NiPin voitolle, joka on 43% todennäköisyys. Itse arvioin ottelun 50/50, joten tarjolla on mainio ylikerroin. Kartat voivat hieman muuttaa arviota, mutta yli 5% heittoa ei ole tiedossa vaikka kartat menisivät eri tavalla kuin arviota tehdessä. Odotetusti ensimmäiset poistot ovat Dust2 sekä Vertigo. Firstpickit voivat olla Overpass ja Train, jonka jälkeen decider olisi Nuke. Kartat voivat mennä toisinkin, mutta arviossa luotetaan tähän odottamaan. Joukkueiden edelliset kohtaamiset ovat karttavoitoissa Na’Vin eduksi 9-0, mutta tähän ei kannata liikaa reagoida.

Näin voitat 230€ ilman riskiä:

  • Siirry LeoVegasille TÄSTÄ tai painikkeesta
  • Tee ensimmäinen talletus
  • Saat talletusta vastaavan ilmaisvedon
  • Pelaa pelivihje ja voita!

NiP 2.30 (50%)

LeoVegas

Aloita pelaaminen ilmaisvedolla

  • 100% ilmaisveto
  • Palkittu kasino
  • 1 000€ käteistä

CSsuomi CSGO veikkausvihjeet
voit lukea päivittäin!

Pallomeri.net -siuvstolta löydät
vedonlyöntivihjeet lähteistä -osion!