ESL one Cologne 2020

ESL One Cologne 2020: Vitality – Astralis

Ylemmän kaavion huippuottelussa taistellaan pudotuspelipaikasta. Rosterimuutoksia tehnyt Astralis on jälleen lähellä tasoaan.

Vitality on vaikea joukkue voitettavaksi

Ranskalainen Vitality majailee HLTV.org maailmanlistan #2 sijalla, eikä todellakaan ole yhdellekään joukkueelle helppo vastustaja. Kokoonpanoon kuuluu maailman parhaimpien pelaajien joukkoon mahtuva Mathieu ”ZywOo” Herbaut, jonka rating on turnauksessa 1.51. Tulitukea tarjoaa myös muut laadukkaat pelaajat, kuten Richard ”shox” Papillon, jonka rating on myös mieletön 1.46 ESL One Cologne -turnauksessa. Taitavat yksilöt osaavat pelata loistavasti joukkueena, jonka takia Vitalitya ei helposti voiteta.

Astralis pääsemässä yli kokoonpanomuutoksista?

Astralis jyräsi fnaticin nopeasti 2-0 voitolla ja pelaaminen näytti hyvältä. Joukkueen paras rating on uudella vahvistuksella Lucas ”Bubzkji” Andersenilla 1.25. Myös toinen uusi lisäys Patrick ”es3tag” Hansen esiintyi ottelussa edukseen. Tanskalaiset ovat maailmanlistalla sijalla #17, joka on melko lailla oikeutettu sijoitus nykykuntoon nähden. Positiivisa merkkejä on nähtävissä tulevaisuuden osalta, mutta Vitality on joukkueelle silti liian kova pala purtavaksi. Ilmaiseksi Astralis ei enää anna mitään, mutta TOP5 joukkueita ei myöskään pystytä voittamaan. Pitää antaa vielä aikaa.

Markkinoilla reagoidaan liian pieneen otantaan

Astraliksen ylikävely fnaticista on aiheuttanut markkinoilla melkoista liikehdintää ja nyt rosterimuutoksista palautuva joukkue on yliarvostettu. Kertoimien valossa ottelu on 50/50, mutta todellisuus on kuitenkin 60/40 Vitalityn eduksi. Vitalityn suurin etu on materiaalissa ja yhteisessä kokemuksessa. Karttavalintaprosessi ei tee arvioon suuria muutoksia ja uuden Astraliksen karttavalinnat voivat olla vaikeita ennustaa.

Näin voitat 189€ ilman riskiä:

  • Siirry Mr.Greenille TÄSTÄ tai painikkeesta
  • Tee ensimmäinen talletus
  • Saat talletusta vastaavan ilmaisvedon
  • Pelaa pelivihje ja voita!

Vitality 1.89 (60%)

Mr.Green

Pelaa ilman riskiä

  • 100% ilmaisveto
  • kotiutukset heti
  • Talleta ja pelaa

CSsuomi CSGO veikkausvihjeet
voit lukea päivittäin!

Pallomeri.net -siuvstolta löydät
vedonlyöntivihjeet lähteistä -osion!