LOOT.BET Season 7: Gambit Youngsters – Espada

Venäläisten kohtaamisesta odotettavissa tasaista vääntöä, mutta laatu voittaa lopulta

HLTV.org -maailmanlistan sijalla #34 oleva Gambit Youngsters on esittänyt viime aikoina selviä nousujohdanteisen pelaamisen merkkejä ja vastustajat saavat olla varpaillaan jokaisessa ottelussa. Hieman alemmas rankattu #43 Espada on voittanut kaikki helpon puoleiset ottelut, mutta Tier1 vastustajat eivät ole antaneet tarpeeksi siimaa venäläisille.

Gambit Youngsters rosterissa on viisi vahvasti suorittavaa pelaajaa, joista on pakko nostaa esille ainakin Dmitry ”sh1ro” Sokolov, joka toimittaa ottelusta toiseen uskomattomilla statseilla ja kantaa vaikka joukkueensa voittoon asti jos tarvitaan. Heti perässä tulee Sergey ”Ax1Le” Rykhtorov, joka pystyy ottelun sisällä kääntämään momentumin joukkueelleen loistavilla clutcheilla. Pääsääntöisesti Gambit suorittaa tasaisesti ja huonommat joukkueet ollaan pystytty hoitamaan alta pois juuri niin kuin pitääkin.

Espada on täytetty myös venäläisillä laatupelaajille, mutta kultainen keskitie on vieläkin hieman hakoteillä. Joukkueen parhaan ja huonoimman pelaajan väliin mahtuu melkoinen aukko ja aika-ajoin tämä nousee esille myös peleissä. Espada on esiintynyt keskimääräisen hyvin, mutta huonommatkin joukkueet ovat onnistuneet ryöstämään karttoja ja melkein kokonaisia otteluitakin, joten odotettavissa on että Gambit pystyy laadukkaampana joukkueena ryöstämään ottelun jo mahdollisesti kahdessa kartassa. Peleihin saadaan oletettavasti dust2 sekä Mirage, jotka sopivat Gambitille. Myös overpass suosii Gambitia, joten tulee olemaan melkoinen työ Espadalla kääriä tästä ottelusta voitto.

Rating: 4 out of 5.

Gambit Youngsters (1.50)

Vastaa