cssuomi

Mikä ihmeen CSsuomi ja kuka tätä laivaa ohjaa?

CSsuomi -tiimi koostuu e-urheilun aktiiviseuraajista, joilla on vuosien kokemus eri peleistä. Keskitämme kaiken osaamisen kuitenkin vielä toistaiseksi suosittuun Counter Strike – Global Offensive (CS:GO) peliin, jotta voimme tarjota seuraajille parhaan mahdollisen hyödyn.

Sivusto ja pelivihjeet ovat ylimääräinen harrastus sekä intohimo. Tämän takia voit ajoittain huomata rennomman otteen sisällössä. Pelivihjeet luodaan kuitenkin aina omaan tarkoitukseen, joten niistä ei tingitä milloinkaan laadussa. Tingimme kyllä monesta muusta asiasta, mutta emme pelivihjeistä. Positiivista palautetta on ehtinyt tulemaan jo melkoisen paljon ja tämä kertoo hyvin kuinka loistavista vihjeistä meitä seuraamalla voit nauttia. Olemme erittäin epämääräinen porukka, jolla on paljon tietoa sekä uskomaton määrä tyhmyyttä arsenaalissa! Ei siis kannata laittaa viestiä jos ensimmäinen näkemäsi pelivihje ei osu, tai jos laitat niin ainakin valehtele sujuvasti pitäväsi sisällöstämme. Oikeasti kaikki palaute on tervetullutta! Negatiivisia emme tosin lue 😉

CSsuomi -porukkamme kasvaa jatkuvasti ja uusia jäseniä otetaan myös ilolla vastaan! Jos sinua kiinnostaisi paikka meidän tiimissä ja tunnet tietäväsi CS:GO -pelistä enemmän kuin valtaosa, niin laita meille viestiä! Yhteisömme tuottaa sisältöä mahdollisuuksien mukaan ja juuri kun siltä tuntuu, joten jos haluat sisällöntuottajaksi niin sinulta ei vaadita käytännössä mitään. Teet kun haluat, silloin kun haluat. Laita rohkeasti viestiä ota yhteyttä -sivun lomakkeen kautta!

Jos haluat kevyttä asiaa CS:GO tapahtumista sekä pelivihjeistä, niin suosittelemme vahvasti ottamaan seurantaan E-Gämblääjän Facebookissa. Aika-ajoin siellä on melkoista hulapaloota sekä arvontoja, joista voit voittaa loistavia palkintoja!

Pitkään monet ovat toivoneet rentoa, mutta asiantuntevaa CS:GO-sivustoa joka tarjoisi erilaista sisältöä aina pelivihjeistä tärkeimpiin tapahtumiin. Päätimme vastata tähän kysyntään ja vielä toistaiseksi palaute on ollut ainoastaan positiivista. Internet on pullollaan sivustoja, joissa luvataan kaikkea ja lopputulos on melkoinen pannukakku. Me kuitenkin pidämme jalat maassa, emmekä luule olevamme lajin supertietäjiä. Kaikki pelivihjeissä perustuu enimmäkseen vedonlyöntimarkkinan tarkkaan tuntemukseen ja kun tähän lisätään vielä vahva lajitaito, on tiedossa laadukkaita pelivihjeitä. Jos et pidä, ei ole pakko seurata 🙂

Haluamme myös tehdä kaikista halukkaista pikkuhiljaa parempia vedonlyöjiä ja meidän menetelmiä on mahdollista soveltaa käytännössä mihin tahansa lajiin pienien viilausten avulla. Aloita siis pelaaminen meidan kanssa ja sinustakin voi joskus vielä tulla jotain! Meistä nimittäin ei tullut.