ESL Pro League

mousesportsin voitolla 220 euroa ilman riskiä

Hyödynnä ilmaisvetotarjous ja pelaa mousesportsin voittoa. Kohteen osuessa voitat 220 euroa ja vaikka mousesports häviäisi ottelun, sinä et häviä euroakaan! Jutun lopusta löydät ohjeet.

fnatic taistelee edelleen ongelmien kanssa

Ruotsalainen HLTV.org maailmanlistan #13 fnatic ei ole vielä täysin löytänyt peliinsä punaista lankaa. Turnauksessa joukkueen paras pelaaja on Maikil ”Golden” Selim, joka on myös joukkueen IGL (in game leader). Joukkueen huonoin pelaaja turnauksessa on Jesper ”JW” Wecksell (rating 0.99), mikä on outoa sillä mies on AWP-roolissa. Vaaditaan todellinen koko joukkueen tasonnosto mikäli aiotaan edes taistella voitosta mousesportsia vastaan.

mousesports näyttää melkein valmiilta

Kevään jälkeen maailmanlistan #22 mousesports näytti ajoittain lähes katastrofaaliselta, mutta nyt joukkue on saanut pelin takaisin pakettiin. Uusin tulokas Aurimas ”Bymas” Pipiras on päässyt hyvin sisään ja toimittaa nuoresta iästään huolimatta todella tasaisesti. Joukkueen paras pelaaja turnauksessa on ollut ehdottomasti Robin ”ropz” Kool, joka mahdollistaa mousesportsin pelaavan aina voitosta. Pieni askel vielä joukkueena eteenpäin ja ongelmissa oleva fnatic kaatuu helposti.

Näin voitat 220€ ilman riskiä

LeoVegasin mahtava tarjous antaa kaikille uusille pelaajille 100% ilmaisvedon. Voit tehdä 100 euron talletuksen ja näin saat heti 100 euron ilmaisvedon. Tarjouksen saa myös pienemmälläkin talletuksella, mutta ilmaisveto on aina talletuksen suuruinen. Avaa vain pelitili ja pelaa mousesportsin voittoa! Kävi miten kävi, et voi ainakaan hävitä!

Lue ohjeet:

  • Rekisteröidy LeoVegasille TÄSTÄ
  • Tee ensimmäinen talletus
  • Pelaa mousesportsin voittoa
  • Saat 100% ilmaisvedon