ESL one Cologne 2020

ESL One Cologne 2020: OG – Ninjas in Pyjamas

Turnauksen avausottelussa suomalaisen Aleksib:n johtama OG kohtaa pelitauolta palaavan Ninjas in Pyjamasin. Pärjääkö taktisesti vahva OG ruotsalaisten tulivoimaa vastaan?

OG:n tulivoima ei välttämättä riitä

OG:n esiintyminen DreamHack Open -turnauksessa oli ailahtelevaa. Ajoittain pelaaminen näytti hyvältä ja jopa finaalipaikka oli lähellä, mutta kun paineet kovenevat niin peli alkaa sulaa kasaan. Tulivoima on pieni mysteeri, koska se riippuu paljon päivän pelikunnosta. Joukkueen AWP-pelaaja Mateusz ”mantuu” Wilczewski ei ole vielä ranneongelmien jälkeen palannut pysyvästi omalle tasolleen. Tasaisin suorittaja on Valdemar ”valde” Bjorn Vangså, mutta riittääkö se tänään?

NiP palaa pelitauolta raikkaana ja levänneenä

Ruotsalainen Nip löytyy HLTV.org maailmanlistalta #13. OG on yhden sijan ylempänä. Nip koki keväällä rosterimuutoksia, kun uusi IGL Hampus ”hampus” Poser otti ohjat käsiinsä ja tästä ollaan jo kokonaan palattu omalle tasolle, eli vaikutusta ei enää ole suuntaan tai toiseen. Nip on todella sitkeä joukkue vaikeissa paikoissa ja joukkueesta löytyy mainiosti tulivoimaa. Koko joukkueen tilastot kertovat hyvin yhteispelin sujuvuudesta, eikä Nip joudu elämään supertähtien varassa.

CSGO pelivihje perustuu karttavalintoihin

OG on pelannut paljon lähiaikana, mutta se voi mahdollisesti olla myös pieni etu. NiP saapuu ”kylmiltään” serverille, vaikkakin levänneinä. Ruotsalaiset ovat hyviä melkein kaikissa kartoissa, mutta OG:ta vastaan ei ole selvää firstpickiä josta tulisi helppo voitto. OG voi pelata melkeinpä jokaisessa kartassa voitosta ja Nuken saadessaan peleille ainakin omasta karttavalinnasta tulee voitto. NiP hakee vielä peliään avausottelussa ja csgo pelivihje puoltaa suomalaisen Aleksib:n joukkueen voittoa. Ottelun todennäköisyydet ovat lähellä 50/50 kolikonheittoa, joten OG kelpaa hyvin peleille!

Näin voitat 237€ ilman riskiä:

  • Siirry Mr.Greenille TÄSTÄ tai painikkeesta
  • Tee ensimmäinen talletus
  • Saat talletusta vastaavan ilmaisvedon
  • Pelaa pelivihje ja voita!

OG 2,37 (50%)

Mr.Green

Pelaa ilman riskiä

  • 100% ilmaisveto
  • kotiutukset heti
  • Talleta ja pelaa

CSsuomi CSGO veikkausvihjeet
voit lukea päivittäin!

Pallomeri.net -siuvstolta löydät
vedonlyöntivihjeet lähteistä -osion!