superkerroin

Superkerroin 50.00 – Valitse puolesi: OG – ENCE

Suomen oma ENCE on aloittanut ESL Pro Leaguen hyvällä tahdilla. Viidestä ensiottelusta on jäänyt käteen jopa neljä voittoa. Mitä tapahtuu kun vastaan asettuu Aleksib:n johdattama OG? Avaa tili NordicBetille ja lyö vetoa voittajasta hyödyntämällä 50.00 superkerroin.

Voit lisäksi lunastaa 100 % tervetulobonuksen, jolla tuplaat talletuksesi 100 euroon asti.

Lunasta 50.00 superkerroin käyttöösi:

Valitse kumpi joukkue voittaa ottelun ja tee vähintään 1 euron veto valitsemasi joukkueen voitosta. Mikäli valinta on oikein, saat 50€ bonusrahaa voittosi lisäksi.

  • Rekisteröidy Nordicbetille painamalla tästä
  • Tee vähintään 1 euron veto valitsemasi joukkueen voitosta
  • Saat vetosi voittaessa normaalin voittosi lisäksi 50 € bonusrahaa viimeistään torstaina 17.09. 18:00 CEST 
Superkerroin

Lähtökohdat otteluun ovat mielenkiintoiset

ENCE:llä on viidestä ottelusta neljä voittoa ja OG:lla vain kaksi. Mikäli Aleksib:n OG aikoo päästä turnauksessa pudotuspeleihin, olisi voitto lähes pakollinen. ENCE:llä ei turnauksen puolesta ole vastaavaa motivaatiota, mutta vanhan IGL:n kohtaaminen tuo aina lisämaustetta ja varsinkin kun kaikkien kanssa välit eivät välttämättä ole enää lämpimät. Aleksib:n ja ENCE:n tiet erosivat noin vuosi sitten ja varmasti jotain on jäänyt hampaankoloon puolin ja toisin.

OG:n luottopelaaja Valdemar ”valde” Bjorn Vangså suorittaa tasaisesti kuten aina ja tästä on merkintänä turnauksen rating 1.15, joka on joukkueensa paras. ENCE:llä puolestaan turnauksen parasta ratingia kantaa hyvään vireeseen päässyt Aleksi ”allu” Jalli lukeman ollessa 1.19.

Tulivoima joukkueilla on lähes identtinen, mutta Aleksi ”allu” Jalli päihittää kyllä vastustajan AWP-pelaaja Mateusz ”mantuu” Wilczewskin. Kartoissa ENCE saa etua jos pelataan Dust2, Train tai Overpass. Näistä kaksi ensimmäistä todennäköisesti tulee peleille. OG pääsee melko varmasti pelaamaan Infernon, jossa joukkueella on vahvat tilastot (16 ottelua voittoprosentilla 81%). Ottelu siis tulee näkemään decider kartan, joka on Dust2 ja tässä ENCE on vahvempi.

ENCE:n voitolle saatavilla oleva kerroin 1.80 on maistuva kohde keskiviikkona peleille. Realistinen todennäköisyys voitolle on 60%, joten suomalaisjoukkueen voitto on loistava pelikohde.

Näin teet 50€ talletuksella 230€:

Avaa pelitili NordicBetille painamalla tästä. Lunasta tervetulobonus (100% talletusbonus) ja tee 50 euron talletus. Nyt pelitilin saldo on 100 euroa. Tee ENCE:n voitolle veto 100€ panoksella. Vedon osuessa voitat 180€ ja saat sen lisäksi 50€ superkertoimena bonusrahaa.


Esport vihjeet päivän otteluihin katsottavissa!

Lähde: NordicBet
Kuva: NordicBet
BML Group Ltd – Malta Gaming Authority MGA/CRP/108/2004

Pallomeri.net -siuvstolta löydät
vedonlyöntivihjeet lähteistä -osion!