ESL one Cologne 2020

Voita ennakkosuosikki Na’Vin voitolla ilmaiseksi 158 euroa!

NaVi aloittaa ESL Cologne One -turnauksen pienissä ongelmissa olevaa Mousesportsia vastaan. Katso ohjeet ja voita ilmaiseksi 158€!

NaVi on maailman eliittiä eikä muuta voi väittää

Natus Vinceren rosteri on maailmanluokkaa, eikä ihmekään että joukkueen paikka HLTV.org maailmanlistalla on sijalla #4. Maailman parhaaksi pelaajaksi lukeutuva Aleksandr ”s1mple” Kostyliev on ajoittain uskomaton näky serverillä ja kun taustatukea antaa Denis ”electronic” Sharipov, niin jälki voi olla tuhoisaa. NaVilla on myös hallussan hyvä karttavalikoima, kiitos monipuolisen joukkueen. Joukkueen yksilötaito on huomattavasti vastustajaa Mousesportsia edellä.

Mousesports ei vakuuttanut keväällä ja pelitauko tuli juuri sopivaan aikaan

Mousesportsin loppukevät ei mennyt aivan suunnitelmien mukaan ja pettymyksiä koettiin odotettua enemmän. Pelitauko on voinut tehdä joukkueelle hyvää, mutta ihmeisiin tämä kokoonpano ei kuitenkaan pysty vieläkään. Joukkueen johtavat hahmot Robin ”ropz” Kool sekä Özgur ”woxic” Eker kantavat hartioillaan paljon. Mousesports tulee parantamaan esityksiään verrattuna kevääseen, mutta se operaatio ei ala vielä tänään.

Voita ilmaiseksi 158 euroa pelaamalla NaVin voittoa

NaVilla on hallussaan laaja karttavalikoima ja ainoa kartta jossa joukkue ei pärjäisi on 100% varma instabanni Vertigo. Mousesports laittaa poistoon Overpassin, joten yleisimmät poistokartat lähtevät tänäänkin peleiltä. Jos pelataan Train, Nuke, Inferno tai Mirage on NaVi näissä kaikissa suosikki. Myös Dust2 voidaan laskea s1mplen joukkue etulyöntiasemaan. Enää tarvitsee vain ottaa ilmaisveto käyttöön ja laittaa veto sisään, jonka jälkeen pelitilisi saldo kasvaa tarkalleen 158€ iltaan mennessä.

Näin voitat 158€ ilman riskiä:

  • Siirry Mr.Greenille TÄSTÄ tai painikkeesta
  • Tee ensimmäinen talletus
  • Saat talletusta vastaavan ilmaisvedon
  • Pelaa pelivihje ja voita!

NaVi 1.58 (70%)

Mr.Green

Pelaa ilman riskiä

  • 100% ilmaisveto
  • kotiutukset heti
  • Talleta ja pelaa

CSsuomi CSGO veikkausvihjeet
voit lukea päivittäin!

Pallomeri.net -siuvstolta löydät
vedonlyöntivihjeet lähteistä -osion!